Test pre deti: Orol, vlk, opica či delfín? Vyber si jedno z 10 zvierat a zisti, akú dobrú vlastnosť o tebe prezrádza

ahojmama.sk, dnes 05:07

Testov v škole je viac než dosť, dajme si dnes pre zmenu čosi iné: Test, v ktorom sa nik nebude pýtať na vaše vedomosti, ale naopak, vy sa z neho môžete dozvedieť čosi o sebe.

Vlk je vysoko inteligentné a plaché zviera. Stretnúť ho vo voľnej prírode je veľká vzácnosť.

Foto: CHRISTELS

Je to jednoduché, vyber si jedno z nasledujúcich desiatich zvierat, ktoré ti je najsympatickejšie a prečítaj si, čo to vypovedá o tvojich dobrých vlastnostiach. Nepremýšľaj príliš dlho, daj na prvý dojem!

PS – a výsledky neber celkom vážne, je to predovšetkým len zábava.

1. Lev
Ak si si vybral/a leva, si prirodzený líder. Máš veľkú silu, sebadôveru a charizmu. Nebojíš sa prekážok a si odvážny človek, ktorý vie, ako dosiahnuť svoje ciele.

2. Vlk
Výber vlka znamená, že si nezávislý a lojálny človek. Vždy si verný svojim blízkym a vážiš si úzke vzťahy. Si tichý, ale vnútorne silný, a miluješ slobodu.

3. Sova
Ak ťa najviac priťahuje sova, si múdry a premýšľavý. Máš tendenciu analyzovať veci do hĺbky a hľadáš skryté významy. Si trpezlivý a intuitívny, máš rád pokojné prostredie.

4. Delfín
Delfín naznačuje, že si veselý a spoločenský človek. Máš rád zábavu a rýchlo sa prispôsobíš rôznym situáciám. Tvoje komunikačné schopnosti sú výborné a vieš ľudí povzbudiť.

5. Kôň
Výber koňa znamená, že si slobodný duch. Máš túžbu po dobrodružstvách a nezávislosti. Si spoľahlivý a lojálny, ale potrebuješ priestor na to, aby si bol šťastný.

6. Slon
Ak si si vybral/a slona, si citlivý a spoľahlivý. Si trpezlivý, máš silný zmysel pre rodinu a priateľstvo. Často si oporou pre druhých a vážiš si dlhodobé vzťahy.

7. Mačka
Výber mačky znamená, že si nezávislý a sebavedomý. Rád robíš veci po svojom a nepotrebuješ stále niekoho spoločnosť. Si tajomný a intuitívny, vieš si užiť vlastnú spoločnosť.

8. Opica
Ak ťa priťahuje opica, si veselý, hravý a spoločenský človek. Rád sa bavíš, ľahko nadväzuješ nové priateľstvá a máš radosť zo života. Máš bystrú myseľ a rýchlo sa učíš.

9. Medveď
Medveď symbolizuje ochranu a silu. Si sebavedomý a zároveň starostlivý, vždy si pripravený chrániť svojich blízkych. Máš silný zmysel pre spravodlivosť a rád si vytváraš bezpečné prostredie.

10. Orol
Ak si si vybral/a orla, si vizionár. Máš vysoké ambície a rád/a sleduješ svoje ciele z nadhľadu. Máš silný zmysel pre nezávislosť a odvahu dosiahnuť výšiny, o ktorých snívaš.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >