Speváčka Dominika Jurena Stará dala pokrstiť dcérku: „Už je aj ona Božie dieťa.“

Gabriela Bachárová, 20. novembra 2023 o 06:29

Obľúbená speváčka Dominika Jurena, za slobodna Stará, sa netají tým, že je veriaca, a preto nikoho neprekvapilo, keď dala pokrstiť svoju dcérku Izabelu. Peknými zábermi zo slávnostného dňa sa pochválila aj na sociálnych sieťach.

Dominika Jurena.

Foto: Profimedia

Viera v Boha je pre speváčku i jej manžela dôležitou súčasťou života, krst dievčatka v ňom preto nemohol chýbať. „Veľký deň našej princeznej Izabelky, už aj Belka je Božie dieťa. Ďakujeme všetkým zúčastneným, bol to nádherný deň,” napísala Dominika Jurena (30) k milej rodinnej fotografii z kostola.

Mladá speváčka dala o sebe vedieť v prvej časti talentovej speváckej súťaže Superstar, kde si za svoje výkony vyslúžila tretie miesto. Okrem spevu však pre ňu vždy boli dôležité viera v Boha a vzťahy, so svojím manželom sa spoznala pred tromi rokmi, po polroku sa zasnúbili, po roku vzali. Ako prvý prišiel vo februári minulého roku na svet syn Miško, ktorý dostal meno po svojom otcovi. Netrvalo dlho a začiatkom októbra sa mu narodila sestrička Izabela.



Spokojná Dominika Jurena s dcérkou v deň krstu.



Krst oslávila celá rodina.



Syn Miško sa úlohy veľkého brata zhostil dokonale. „Som rozcítená zakaždým, keď ich takto vidím. Vedeli sme, že to bude náročné, ale nič neľutujeme, pretože sme im obom dali to najcennejšie - parťáka na celý život,” vraví Dominika Jurena.



„Miško, zvládaš to všetko naozaj úžasne, niekedy lepšie ako my s tatinkom. Si ten najlepší braček, akého sme mohli Belke dať. Viem, že to nemáš jednoduché. Potrebuješ ma a ja musím tak často tíšiť Belku, kŕmiť ju, uspávať. A ty vždy trpezlivo počkáš. Ale v tvojich očkách vidím, že ma chceš mať občas len pre seba. Vnímam to, cítim to. Aj mne chýbajú naše spoločne strávené chvíle, kedy sme sa mohli venovať len jeden druhému. Ale verím, že časom sa všetko okolo Izabelky ukľudní a tak, ako teraz trávim veľa času len s ňou, čoskoro budeme môcť tráviť spolu viac času aj my dvaja. Len ty a ja. Milujem ťa nadovšetko a som na teba tak veľmi hrdá, chlapček môj milovaný!” napísala speváčka vyznanie svojmu synčekovi.



Celá rodina sa už teší na Vianoce. „Povedz, že sa tešíš na Vianoce bez toho, aby si povedala, že sa tešíš na Vianoce,” napísala Dominika Jurena k fotografii, na ktorej má malá Izabela na sebe šaty s vianočnými motívmi.



Dcérka Dominiky Starej sa narodila začiatkom októbra v bratislavskej Nemocnici Bory.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >