Slovenské a české dizajnové výrobky pre deti bude možné kúpiť v Trnave

TASR, 27. júna 2019 o 05:04

Kultúrne centrum Nádvorie v Trnave bude hostiť v piatok 28. júna a v sobotu 29. júna dizajnový festival pre deti pod názvom kid. Detský shop up, ktorý ponúkne produkty slovenského a českého dizajnu pre najmenších.

Dizajnový festival ponúkne kvalitné výrobky pre deti.

Foto: Facebook akcie

Návštevníci na ňom nájdu viac ako 50 značiek oblečenia, doplnkov, hračiek, hier, kníh, kozmetiky. Okrem predaja produktov je pre malých aj väčších návštevníkov pripravený sprievodný program koncerty, divadlo, workshopy a tiež služby pre rodičov, ako parkovanie kočíkov, kútik na prebaľovanie či dojčenie detí a ďalšie.

„Po štyroch pokračovaniach môžeme smelo povedať, že existuje silná komunita tvorcov a stále vznikajú nové projekty a značky," uviedla za organizátorov Marika Beňadik Majorová. Za organizáciou stojí päť mladých mamičiek, ktoré veria, že nie je jedno, s čím sa deti hrajú, na čo sa pozerajú, aké knižky čítajú, v čom chodia oblečené a v akom prostredí vyrastajú. Ich pôvodným zámerom pri vzniku akcie bolo nájsť to najlepšie z pôvodného dizajnu a dať priestor slovenským a českým remeselníkom a značkám, ktoré sa venujú tvorbe pre deti.

Deti sa môžu tešiť na tanečné aktivity, workshop výroby šperkov, kreslenia komiksových postavičiek, tiež fyzikálno-chemický a recyklačný workshop, koncert Veľkí herci malým deťom a vystúpenie Notového Dannyho.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >