Rozcítený Pavol Habera dojatie vôbec netajil. Toto na koncerte ešte nezažil

ahojmama.sk, 26. júna 2024 o 06:26

„Tak toto aj so mnou zamávalo!“ Pavol Habera sa dojatie ani nesnažil zatajiť, naopak, o netradičný zážitok sa podelili na sociálnej sieti.

Pavol Habera nestíha reagovať na všetky odkazy fanúšikov, v prípade Michaely však jednoducho musel.

Foto: Ilja Hubánek

Pavol Habera je momentálne na koncertnej šnúre po Slovensku a tentoraz zažil niečo výnimočné Jeho fanynka Michaela sa na na jeho koncert vybrala napriek vysokému štádiu tehotenstva, na tento deň mala určený termín pôrodu. Spevákovi o tom aj napísala: „Už som si myslela, že opäť koncert neuvidím, tentokrát pre najkrajší dôvod, ale syn mi to ešte doprial, tesne pred pôrodom som to ešte dala a užila si vás všetkých naplno,“ ďakovala za zážitok Michaela, ktorá na svojom instagramovom profile pridala aj krátke video, ako sa k bračekovi v brušku túli jej staršia dcéra a spieva „Láska, necestuj tým vlakom...“

Pavla Haberu to nenechalo chladným, naopak, Michaele poďakoval a zaželal, nech „všetko vyjde ako má“. „Keď sa niekto vyberie v termíne pôrodu na náš koncert, tak to sa naozaj patrilo zaželať veľa zdravia. Tak som to teda spravil a bolo mi divné, že ešte včera hneď nadšene neodpísala. Ale dnes ráno som pochopil, že mala asi iné starosti,“ napísal na sociálnej sieti.

Skutočne, Michaela v noci priviedla na svet chlapčeka, o čom dala vedieť aj spevákovi. „Obidvom želáme krásny a dlhý život! A sestričke odkazujem, že som ešte nikdy nevidel takto dojemne spievať našu pesničku," napísal Pavol Habera.


Michaela s dcérou na koncerte tesne pred pôrodom.


A s malým Viliamom v náručí.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >