Premýšľate, či mať deti? Bývalý hokejista má jednoznačnú odpoveď

pt, 5. novembra 2021 o 04:23

V Zámorí patril k bitkárom, dnes je z neho rozcítený otec, ktorý pre svoju princeznú znesie všetko na svete. Boris Valábik priznáva, že od dcérky mu nevadia ani kopance v tvári, ani šklbanie vlasov a prial by každému, aby mohol zažiť takéto pocity.

Na sociálnych sieťach sa delí o fotky so svojou Viktóriou, ktorá bude mať vo februári rok a rovnako ako pri jej narodení, ani teraz sa nepokúša zakryť dojatie z dievčatka a veľkej lásky, ktorú cíti. „Poznáte niečo krajšie? Strapatého, zarasteného, aj tak ma táto krásna slečna ľúbi. Toto objatie je tá najúžasnejšia vec, akú som kedy v živote zažil,“ komentoval túto fotografiu.

Zároveň priznal, že v minulosti nechcel o deťoch ani počuť. Žartuje, že radšej by vyskočil bez padáku z lietadla alebo z vlaku rovno cez okno rušňovodiča. Dnes je to úplne iné. „Ak váhate, či mať deti, neváhajte,“ odkazuje všetkým budúcim rodičom. Dodáva, že byť rodičom je jedinečné. „Nemal som ako vedieť, aký je to pocit. Veď to poznáte, vy, čo ste už rodičia. Nedá sa to opísať, tak sa ani nebudem pokúšať.“

Jednoducho láska.

Jedno milé ráno...


V zajatí hračiek. Pre Borisa fascinujúce sledovanie.


Aj nedávne meniny oslavoval doma. Dcérka na gauči nemohla chýbať.


Keď chutí obom...





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >