Predstavenie kníh „Mami, oci, bojím sa” a „Mami, oci, objímte ma”

PR článok, 5. mája 2021 o 04:00

Po úspešnom titule Mami, oci, poďme sa porozprávať pribudli do série ďalšie dva tituly – Mami, oci, objímte ma a Mami, oci, bojím sa.

Ako bojovať so strachom dieťaťa, poradí nová kniha.

Foto: Shutterstock.com

Pandémia koronavírusu zmenila život úplne každému. Vo veľkom zasiahla nielen dospelých, ale aj deti. Pre tie sú ťažké časy omnoho náročnejšie. Ako im vysvetliť, čo sa vlastne deje, prečo musia nosiť rúška a ako sa správať? Skvelou pomôckou je kniha Mami, oci, bojím sa, v ktorej sa detská psychologička Petra Arslan Šinková podelila o niekoľko efektívnych rád. Pekné príbehy a ilustrácie pomáhajú deťom pochopiť nielen súčasnú situáciu, ale aj pocity, ktoré prežívajú.




Ako pomôcť dieťaťu, ktoré sa bojí a pociťuje strach a úzkosť? V knihe Mami, oci, objímte ma sa nachádzajú príbehy, pomocou ktorých deti nájdu v sebe odvahu a dokážu si poradiť so strachom. Kniha rodičom ponúka odporúčania a rady, ako pomôcť dieťaťu na ceste k odvahe, ako ho podporiť a ako správne klásť otázky, aby sa nám zdôverilo.

Originálne a často aj vtipne spracované príbehy sa budú páčiť všetkým deťom. Každý jeden ponúka nové dobrodružstvo s ponaučením. Dej je zaujímavý a dynamický. K jednotlivým stránkam sa budete pravidelne vracať.




Knihy zo série Mami, oci... sú tou najlepšou voľbou pre všetkých rodičov, ktorým pomôžu vo výchove a vzdelávaní ratolestí. Ľahšie sa zžijú s detskými pocitmi, vďaka čomu môžu deťom vytvoriť bezpečné prostredie.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >