Pohoda ako z reklamy. Boris Valábik sa podelil o krásnu snímku s dcérkou a psíkom

Patricia Poprocká, 18. januára 2024 o 07:15

Niet nad takéto chvíľky pohody. V teple domova, pod dekou, s dobrou knižkou, pritúleným dieťaťom a psom, možno lepšie stráviť januárový večer?

Borisa Valábika po skončení hokejovej kariéry vídať v televízii, uvádza talkšou aj spolukomentuje hokejové zápasy.

Foto: RTVS

Bývalý hokejista, dnes moderátor a spolukomentátor športových prenosov Boris Valábik sa netají tým, že svoju rodinu nadovšetko miluje. S trojročnou dcérkou Viktóriou trávi čas nesmierne rád – či už na výletoch, prechádzkach, športových dobrodružstvách, alebo len tak, doma na gauči. Na svojom instagramovom profile sa teraz podelil o roztomilú snímku, ako si s malou Viktorkou čítajú na gauči. Nesmie chýbať teplá deka, a samozrejme – obľúbený pes, rodinný miláčik. „Tie dobré chvíle,“ konštatoval.


Boris Valábik sa nedávno verejne zastal hokejistov, ktorí hrajú v KHL, za čo sú časťou verejnosti kritizovaní. V súvislosti s útokmi na brankára Júliusa Hudáčka za to, že pôsobil v KHL, Boris Valábik konštatoval, že v postoji k hokejistiom, ktorí hrajú v KHL nie je tak radikálni ako Hudáčkovi kritici. „Čokoľvek poviem, polovicu ľudí nahnevám. Žiaľ, sme takto rozdelená krajina. Som človek, ktorý sa snaží pochopiť aj hráčov. Poviem pravdu, že sa nesnažím chápať Rusov, kvôli tomu, že napadli Ukrajinu," uviedol v debate na Instagrame s Filipom Lengyelom. „Veľa chalanov poznám a neviem im ničiť životy tak, ako to dokáže niekto. Oni nerozoberajú geopolitiku, ale hokej,” dodal.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >