Obľúbený český spevák spieva svojej čerstvo narodenej dcérke Elvisove hity. Niečo dojímavejšie sotva uvidíte. A ten hlas...

Patricia Poprocká, 22. mája 2024 o 06:00

„I can‘t help falling in love with you...“ Pamätáte zamatový hlas Elvisa Presleyho v tejto piesni? Český spevák Jakub Machulda, známy napodobiteľ tejto svetovej legendy, ju teraz prespieval naozaj nenapodobniteľným spôsobom – svojej malej dcérke, ktorá leží priamo na gitare.

Jakub Machulda, český Elvis.

Foto: facebook J. Machuldu

Niečo dojímavejšie sotva uvidíte: Rozcítený otec od srdca spieva o láske, dievčatko spokojne leží na gitare, počúva, po čase sa začne mrviť, akoby sa chcelo dojčiť, ale vydrží až do dospievania pesničky.


Pre veľký úspech u fanúšikov, ale aj u samotného bábätka, to potom Jakub skúšal aj s inými pesničkami. Nesmrteľná Love Me Tender v jeho podaní sa dievčatku páčila tiež.


No a do tretice, aby to nebol len Elvis, aj niečo od Aerosmith. Výsledok aj v tomto prípade nanajvýš uspokojivý.


Jakub Machulda sa 2. apríla stal otcom a netajil, že je nesmierne šťastný. Druhý apríl bude podľa neho navždy najkrásnejším dňom v živote. „O 9:11 sa nám narodila naša milovaná dcéruška ESTER MALIA MACHULDOVÁ! Vitaj na svete, dievčatko naše! Milujeme ťa!“ napísal vtedy na sociálnych sieťach.

Jakub Machulda sa prvý raz do povedomia dostal v jednej zo sérií je obľúbený český muzikálový spevák a napodobiteľ Elvisa Presleyho. Niektorí si tohto speváka môžu pamätať aj zo súťaže Československá Superstar, kde postúpil do Super výberu. Jeho fyzická a hlasová podoba s Elvisom Presleym ho viedla k založeniu kapely Elvis Live, ktorá zachováva pamiatku na slávneho speváka.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >