Nezabudnuteľné momenty. Adriana Sklenaříková si zaspomínala na Vianoce s malou Ninou. V luxuse, ako inak

pt, 30. decembra 2023 o 13:19

Nebýva to často, keď sa modelka Adriana Sklenaříková delí na sociálnych sieťach o fotografie so svojou dcérou Ninou, Vianoce sú však Vianoce, a tak urobila výnimku. Na Instagrame zverenila vianočné fotografie, kde je Nina ešte malá, obe sú na schodoch, uprostred záplavy darčekov a vysmiate – mama i dcéra.

Mama blondína, dievčatko čiernovlasé, odeté zhodne do červeného. Na jednej fotografii ešte sotva stojí a drží mamu za ruku, na druhej už o niečo väčšia, opäť v červenom. Adriana Sklenaříková si na Instagrame zaspomínala na Vianoce spred pár rokov. „Nezabudnuteľné momenty,“ okomentovala slávna modelka. Pristalo im to obom, čo poviete?






Dnes má už Nina päť rokov a vyrastá v luxuse. Jej mama, Slovenka, je svetoznáma modelka, otec zas podnikateľ arménskeho pôvodu Aram Ohanian. A hoci dvojica pred rokom ohlásila rozchod, o dievčatko sa dobre starajú a tu i tam sa s ňou ukážu na sociálnych sieťach.

Aram Ohanian naposledy zverejnil fotografie pred pár mesiacmi. Hoci v štylizovanom kostýme, vidieť, že z Niny vyrastá krásavica a podedila po rodičoch to najkrajšie.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >