Herec Orlando Bloom prišiel na ukrajinskú hranicu. Dojemné fotografie s utekajúcimi rodinami

Gabriela Bachárová, 27. marca 2022 o 04:00

Osud detí, ktoré musia utekať z napadnutej Ukrajiny, nie je ľahostajný ani britskému hercovi Orlandovi Bloomovi (45).

Orlando Bloom vyráža ako ambasador Detského fondu Organizácie spojených národov UNICEF pravidelne na miesta, kde sa deťom deje niečo zlé. Naposledy sa vydal na ukrajinsko-moldavskú hranicu, ktorou denne prúdia z vojnou zmietanej domoviny do bezpečnejšej cudziny tisícky ľudí.

Orlando Bloom prišiel na hranicu presne v deň mesačného výročia od začiatku ruskej agresie. Ako napísal na sociálnych sieťach, stretol sa tam aj s mamičkou a jej tromi deťmi, ktorí opustili Ukrajinu po tom, čo Rusi bombardovali dom ich suseda: „Nevedia, kam teraz pôjdu, ale mama chce, aby jej deti boli v bezpečí.”

Britský herec upozornil, že do Moldavska prichádzajú každý deň tisícky rodín. „Od začiatku vojny na Ukrajine sa takmer každú sekundu stane jedno dieťa utečencom,” dodal smutný fakt herec, ktorý sa preslávil už svojou prvou veľkou filmovou rolou, zahral si v trilógii Pán prsteňov. Orlando Bloom na hranici deti veľmi potešil, o čom svedčia aj fotografie, ktoré pridal na sociálne siete.

Sám Orlando je otcom dvoch detí, a tak sa ho téma utrpenia ukrajinských detí osobne veľmi dotýka. Jeho dcérka Daisy Dove, ktorú má svojou partnerkou, speváčkou Kate Perry, oslávi v lete dva roky. S bývalou manželkou, austrálskou modelkou Mirandou Kerr, sú ešte rodičmi jedenásťročného chlapca Flynna.

Pozrite si fotografie z návštevy Orlanda Blooma na ukrajinsko-moldavskej hranici.







Orlando Bloom v lete minulého roka navštívil spolu so svojou partnerkou talianske Benátky. To ešte netušil, kde a z akého dôvodu sa ocitne na konci marca budúceho roka.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >