FOTO Hotová ženská mafia, päť nádherných dcér Brucea Willisa

Gabriela Bachárová, 3. apríla 2022 o 04:00

Má veru šťastie v nešťastí. Obľúbenému hercovi Bruceovi Willisovi diagnostikovali ťažkú poruchu mentálnych funkcií, jeho veľká rodina mu však stojí nablízku.

Bruce Willis sa preslávil v akčných filmoch, nesmrteľným sa stal v úlohe detektíva vo filmovej sérii Smrtonosná pasca. Z filmového sveta sa však 67-ročný herec definitívne stiahol a svoju silu teraz bude musieť upriamiť iným, dôležitejším smerom. Protivníkom sa mu stala choroba.

Jeho rodina tento týždeň oznámila, že hviezda strieborného plátna trpí afáziou. Chorobou, ktorá človeku bráni porozumieť ľudskej reči, avšak nielen to, postihnutý stráca aj schopnosť zmysluplne a racionálne sa vyjadrovať. Príčinou je porušenie rečového centra v mozgu. Afázia vzniká ako následok úrazov, krvácania do mozgu, nádorov alebo degeneratívnych či zápalových ochorení.

Nepriaznivú správu o zlom zdravotnom stave herca zverejnili naraz jeho dospelé dcéry, súčasná manželka aj exmanželka, herečka Demi Moore. Ich pomoc bude teraz určite potrebovať a rodina dáva najavo, že urobí všetko preto, aby sa milovaný partner, exmanžel aj otec mal čo najlepšie. „Je to pre našu rodinu skutočná výzva a prechádzame ňou ako silná rodinná jednotka. Bruce vždy hovorí: Hore hlavu, a my to tak jednoducho urobíme,” napísali ženy z klanu Willisovcov.

Päť dcér

S Demi Moore (59), s ktorou aj napriek rozvodu udržiava veľmi nadštandardné vzťahy, má americký herec narodený v Nemecku (Jeho matka bola Nemka, otec americký vojak) tri dospelé dcéry Rumer, Scout a Tallulah. S hereckou kolegyňou bol Bruce Willis ženatý trinásť rokov, rozviedli sa v roku 2000.

Jeho druhou manželkou sa o deväť rokov neskôr stala modelka Emma Hemingová. Páru sa narodili dcéry Mabel a Evelyn. Dohromady teda päť nádherných dcér, ktoré spolu vynikajúco vychádzaju. Bruce Willis vždy dával najavo, že rola otca je pre neho oveľa dôležitejšia ako tá najväčšia filmová rola.

Pozrite si fotografie, ako hercova spokojná rodina vyzerá. Takto veselo oslavoval Bruce Willis s Demi Moore a ich dcérami svoje minuloročné marcové narodeniny. To ešte nik z nich nemohol tušiť, aká diagnóza bude sprevádzať hercov život o rok neskôr, hoci už istú dobu sa šepkalo, že s ním v duševnej oblasti nie je všetko v poriadku a bulvárne média špekulovali, že trpí dokonca demenciou.



Túto fotografiu Demi Moore zverejnila pri príležitosti tohtoročných hercových narodenín. Vzťahy medzi expartnermi sú naozaj výnimočné, trávia spolu dovolenku, Demi bola hercovi aj na svadbe s Emmou Hemingovou. Prečo sa ľudia, ktorí spolu tak dobre vychádzajú, vlastne rozviedli? Média špekulovali o obojstranných neverách, pravdou však zrejme bude, že za rozpadom vzťahu stál silný mediálny tlak a tiež to, že Demi nemohla naplniť predstavy svojho manžela o tradičnej rodine, kde muž zarába a žena sa stará o deti. Svojho času patrila k najslávnejším a najlepšie zarábajúcim herečkám, uznanie si získala za účinkovanie vo filmoch ako Duch či Neslušný návrh.



Demi Moore so svojimi dcérami, ich partnermi a svojou mamou. Najstaršiu Rumer pár počal v roku 1987, počas svodobnej noci. Scout prišla na svet v roku 1991 a najmladšia Tallulah ešte o tri roky neskôr.



A Demi Moore s dcérami a svojou mamou pred rokmi.



S britsko-americkou modelkou a herečkou Emmou Hemingovou (43) sa Brucel Willis zosobášil pred trinástimi rokmi a vo zväzku sa narodila Evelyn Penn (7) a Mabel Ray (10). Dievčatá s mamou na lyžovačke v decembri minulého roka.







Rumer Willis.



Scout Willis.



Scout Willis s otcom.



Tallulah Willis.



Demi Moore a tri jej prekrásne dcéry v reklamnej kampani na plavky.







Bruce Willis s dcérami, keď boli malé.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >