FOTO Dcéry ako dokonalé kópie svojich slávnych mám. Tá podoba!

Gabriela Bachárová, 19. mája 2022 o 04:50

Angelina Jolie, Cindy Crawford, Monica Bellucci či Vanessa Paradis sa pýšia dcérami, ktoré akoby im z oka vypadli. Veď pozrite!

Angelina Jolie s dcérou Shiloh.

Foto: SITA/AP

Angelina Jolie a Shiloh

Herečka Angelina Jolie (46) má Shiloh Nouvel (15) so svojím exmanželom, hercom Bradom Pittom. Viacerí vidia dievča, ktoré sa až donedávna chcelo údajne stať chapcom a aj sa tak obliekalo a cítilo, ako dokonalý mix svojich slávnych rodičov. My sa prikláňame k tomu, že sa trochu viac podobná na svoju mamu, čo ešte viac vynikne, keď sa Shiloh upraví ako perfektná mladá dáma. Čo myslíte vy?







Cindy Crawford a Kaia

Ide v stopách svojej slávnej mamy, svetovej topmodelky, ktorá žala úspechy najmä v 80. rokoch a patrila k celebritám, ktorá poznal snáď každý. Modelka Kaia Gerber (20) môže odpozerať, ako sa to robí, od mamy Cindy Crawford (56). Otcom mladej ženy je americký podnikateľ a bývalý model Rande Gerber, ktorý tvorí so svojou manželkou stále šťastný pár.







Monica Bellucci a Deva

Talianska herečka a modelka Monica Bellucci (56) sa môže pochváliť dcérou Devou (17), ktorá akoby jej z oka vypadla. A keďže jablko nepadá ďaleko od stromu, mladá kráska sa rovnako ako mama rozhodla vyskúšať svet modelingu. Otcom Devy je francúzsky herec Vincent Cassel, po dlhých rokoch sa však hviezdny pár v roku 2013 rozišiel.





Reese Witherspoon a Ava Elizabeth

A ďalšia neskutočná podoba. Skôr ako sestry vyzerajú americká herečka Reese Witherspoon (46) a jej dcéra Ava Elizabeth (22), ktorá študuje vysoku školu. Mama priznáva, že je do svojej skvelej dcéry celá paf a ťažko znášala, keď odišla na univerzitu. Otcom Avy je americký herec Matthew Ryan Phillipp, s ktorým však už herečka nežije. Na fotografii nižšie aj so synom Tennesseem Jamesom.





Vanessa Paradis a Lily-Rose Melody

Z neúspešného vzťahu francúzskej herečky a speváčky Vanessy Paradis (49) a amerického herca Johnyho Deppa (58) sa narodila Lily-Rose Melody (22). Ani v tomto prípade sa dcéra, ktorá sa veľmi podobá na svoju mamu, neodrodila a vydala sa na hereckú dráhu. Zahrala si už aj vo filme so svojím otcom.







Goldie Hawn a Kate Hudson

Že sú mama a dcéra, to nezaprú ani americké herečky Goldie Hawn (76) a Kate Hudson (43). „Zbožňujem každú chvíľu s tebou,” vyznala sa milujúca dcéra.





Demi Moore a tri dcéry

Americká herečka Demi Moore (59) sa pýši tromi nádhernými dospelými dcérami, ktoré sa na ňu veľmi podobajú. Asi najviac však po mame podelila Rumer (33), ktorá sa tiež pokúša presadiť vo svete filmu. Veď pozrite na nasledujúce dve fotografie, aká podoba!





Keď sa mama a dcéra spolu stretnú na fotografii, je to ohromujúci pohľad. Otcom všetkých troch je herec Bruce Willis (67). Vľavo Tallulah (28), uprostred Rumer a mama Demi a napravo Scout (30).



Katie Holmes a Suri

Keď sa pozeráte na fotografie Suri (16) a viete, ako vyzerala jej mama, herečka Katie Holmes zamlada, neubránite sa pocitu, že ide o jej vernú kópiu. Otcom Suri je slávny Tom Cruise, pár však spolu, ako inak, už nežije.














Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >