Ešte nemáte program na 1. mája? Príďte sa zabaviť na UniHry

PR článok, 26. apríla 2019 o 11:43

Prvomájová streda bude v športovom areáli Mladá Garda patriť športovcom a deťom. Celý deň zábavy, súťaží, dobrého jedla a bohatého sprievodného programu si užijú všetci, ktorí sa radi bavia.


Organizátor UniHier Tomáš Kizak: „Tešíme sa na účastníkov 11. ročníka, ktorý sa uskutoční na pôde STU v športovom areáli Mladá Garda v Rači. Areál je veľmi priestranný a pohodlne dostupný autom či MHD, nakoľko je pred areálom veľké parkovisko a zastávka električky.“ 1. mája bude Mladá Garda plná športovcov, ich rodín, detí a divákov. Tiež zábavy, smiechu a slnka. Každý si z bohatého programu vyberie to svoje. Program pre deti a rodiny je zadarmo a nie je potrebná ani registrácia. Na športovú časť je možné registrovať sa na www.unihry.sk.

Sprievodný program pre rodiny je prispôsobený tak, aby všetky detičky, podľa veku a svojich schopností, mohli s radosťou absolvovať atraktívne súťažné disciplíny. Okrem nich na ne čakajú aj ukážky niektorých športov, ktoré im predvedú tréneri a možno si práve na tomto festivale nájdu svoj nový koníček. V rámci konceptu retro zábavy si deti budú môcť vyskúšať, ako sa zabávali ich rodičia, keď boli malí. Napríklad súťaže ako skákanie vo vreci, skákanie cez gumu, guličky, beh vo veľkých topánkach (plutvách) a mega pong. Športový a zábavný program pre deti a rodiny je obohatený aj o Food zónu. V rámci jej ponuky sa návštevníci dozvedia, ako sa pripravujú zdravé jedlá a ktoré jedlá jedia zdravé deti. Mamičky a oteckovia si môžu vychutnať voňavú kávu na slniečku v príjemnej atmosfére a s novými kamarátmi, ktorých si na festivale ich deti určite nájdu.


Zo sprievodného programu mamičky určite zaujme aj možnosť pre deti vyskúšať si verziu baseballu pri odpaľovaní loptičiek a ich chytaní do rukavice. Aj tie najmenšie detičky sa budú môcť zapojiť do unikátneho cvičebného programu The Little Gym® či rope skipping-u – skoku cez švihadlo alebo učenia sa zaujímavých gymnastických figúr s profesionálnymi trénermi. Prísľub dobrej zábavy dáva aj deťmi milované divadelné predstavenie MICI a MŇAU OLYMPIÁDA, ktoré prinesie príbeh o tom, ako Mici a Mňau zatúžili získať medailu za komandovanie a za prekážanie. Tiež cesta piatimi ostrovmi pohybu a kreativity v Bublisvete a hudobno-tanečné vystúpenie detí z občianskeho združenia Domček Z. Pri hudbe zostanú deti aj počas interaktívneho hudobného mini workshopu a koncertu skupiny Pánko, na ktorom sa spolu s hudobníkmi naučia hrať na rôzne rytmické nástroje a priamo s kapelou si aj zahrajú.

1. zóna pre deti
The Little Gym – unikátne cvičebné programy pre deti od 10 mesiacov do 12 rokov.
BigHugGym – pohybové aktivity pre deti od 16 mesiacov.
Bublinka (Bublifit) - cvičenie pre deti s rodičmi.
Pánko – hudobné vystúpenie, ktorého súčasťou je interaktívny hudobný mini workshop.
Divadlo MICI a MŇAU: Olympiáda - príbeh o tom, ako Mici a Mňau zatúžia získať medailu za komandovanie a prekážanie.
Domček Z – hudobno-tanečná príprava pre deti od 2,5 roka do 13 rokov.
Čo jedia zdravé deti – zdravá strava zábavne.

2. zóna pre deti
Lacross - strela na bránu a chytenie lopty lacrosovou palicou.
Baseball - odpaľovanie loptičky a chytenie loptičky rukavicou.
Frisbee - škola presnosti hodu.
Skipping - skákanie cez švihadlo so Slovenskou rope skippingovou asociáciou.
Gymnastika – ukážky profesionálov s možnosťou naučiť sa gymnastické cviky.

Viac informácií na www.unihry.sk a FB.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >