Doprajte svojmu bábätku to najlepšie. Dojčenské mlieka už aj v BIO kvalite

PR článok, 2. februára 2023 o 04:00

Najlepší spôsob výživy pre bábätká je dojčenie. Čo ale robiť, ak to nejde. Maminy, nemusíte panikáriť, ani zhrýzať sa výčitkami. Poradíme vám, ako dať vášmu pokladu to najlepšie, čo sa len dá. A, čo je dôležité, v BIO kvalite.


Nie všetky ženy môžu dojčiť - niektoré nemusia mať dostatok mlieka pre potreby svojho dieťaťa, zatiaľ čo iným to nemusí dovoľovať ich zdravotný stav. Či sa len jednoducho rozhodli, že dojčenie nie je nič pre ne. So svojimi pocitmi sa zverila aj Diana na sociálnej sieti, kde sa to radami mamičiek len tak hemží. „Môj syn má dva týždne a ja som sa rozhodla, že ho dojčiť viac nebudem, aj keď ho nadovšetko milujem. Jednoducho ma to bolí a celé je to pre mňa len utrpenie. Niekedy ma ale prepadnú výčitky, či mu budem vedieť zabezpečiť dostatok živín,“ trápi sa zúfalá mamička. Medzi diskutujúcimi sa okamžite vytvorili dva tábory. Matky, ktorú ju zavalili výčitkami, že je egoistka, sebecká potvora a pre svoje dieťa nič nevydrží. Našli sa aj také, ktoré ju v jej rozhodnutí podporili. „Pred každým dojčením som mala stres z tej bolesti, čo ma zase čaká. Skúsila som naozaj všetko. Ale aj môj prah bolesti má svoje hranice. Budem radšej, keď môj syn bude mať matku v pohode, zdravú a šťastnú,“ tvrdí. Čo teda v tomto prípade robiť? Najlepšie pre dieťatko je jednoznačne materské mlieko. To je fakt, no v dnešnej dobe je na trhu dostatok alternatív, ktoré zabezpečia pre bábätko všetko, čo potrebuje k tomu, aby pekne prosperovalo vo vývoji.

Existuje mnoho dôvodov, prečo môže byť dojčenské mlieko tou najlepšou voľbou pre vás a vaše dieťa. Používa sa ako čiastočná alebo úplná náhrada za materské mlieko a jeho výrobcovia sa snažia zložením a nutričnými hodnotami materskému mlieku čo najviac priblížiť. Dojčenské mlieka obsahujú potrebné vitamíny a minerály pre podporu imunity, probiotické kultúry a všetky ostatné zložky prispievajúce k zdravému vývoju a rastu vášho dieťaťa.

Sunar zastrešuje niekoľko kategórií dojčenskej a detskej výživy súčasne a je vedúcou značkou vo svojom odbore. Svoju obľúbenosť si získava a udržiava vďaka vysokej kvalite produktov a širokému sortimentu, ktorý pokrýva potreby detičiek v každej fáze ich vývoja. Pravidelná inovácia receptúr na základe najnovších vedeckých poznatkov zaisťuje, že Sunar je stále vo vedení v technologickom vývoji v oblasti detskej výživy.

Najnovšie prichádzajú na trh s novým radom dojčenskej mliečnej výživy – Sunar BIO. Pri jeho výrobe dodržiavajú prísne štandardy ekologického poľnohospodárstva, čím pomáhajú chrániť životné prostredie. Hlavnou ingredienciou tohto dojčenského mlieka je smotana s mliečnym tukom, vďaka ktorému má lahodnú mliečnu chuť, deti ho veľmi dobre prijímajú a majú tak spokojné bruško.

Dojčenské mlieko v BIO kvalite neobsahuje palmový olej a má 100% recyklovateľný obal. Smotana pochádza od kravičiek plemena Montbéliarde a Prim’Holstein, ktoré boli vybrané pre prémiovú kvalitu mlieka a úzku väzbu s farmárom. Sú chované na rodinných ekofarmách, v juhozápadnej časti Francúzska v oblasti Massif central, ktorá je preslávená nádhernou čistou prírodou. Dokrmované sú hlavne BIO krmivom.

Mamičky teda nemusia mať strach a trápiť sa viac výčitkami. So Sunarom BIO dávajú svojmu bábätku najlepšiu dojčenskú a batoľaciu výživu z čistej prírody.





Advertisement





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa