Dilema v rodine Dominiky Cibulkovej: Na koho sa malá Nina podobá? Táto roztomilá fotka to ukazuje celkom jasne

pt, 3. júla 2023 o 05:00

Užívajú dovolenku v Grécku a vo chvíľach oddychu riešia azda tie najpríjemnejšie starosti – na koho sa najmladší člen rodiny podobá. Dominika Cibulková zverejnila na sociálnej sieti fotografiu so štvormesačnou Ninou, na ktorej naozaj možno ľahko spoznať črty jedného z rodičov.

Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom na júnovej oslave Jakubkových tretích narodenín.

Foto: facebook Dominiky Cibulkovej

Mama Dominika alebo otec Michal? „Ja mám na to jasný názor,“ odkazuje niekdajšia úspešná tenistka. Aj keď ho zatiaľ nepovedala, vyzvala sledovateľov na Instagrame, aby povedali ten svoj. „Ste team Navara alebo Cibulka?“ Aj keď má Dominika jasno, názory fanúšikov sa rôznia. Kým jedna skupina hovorí, že je Nina celý otec, druhá zasa, že celá mama. Čo myslíte vy?


Do krásy rastie aj starší syn Jakubko, ktorý nedávno oslávil tri roky.



Takto krásne je na Santorini.


Dominika Ninu dojčí, ako sama vraví - hocikedy hocikde, takto nedávno v bratislavskom Starom Meste, za čo sa jej dostalo priaznivých ohlasov od sledovateliek. „Dominika, ďakujem že to ukazuješ. Že je to normálne a prirodzené. Tak, ako vidieť matku, ktorá kŕmi svoje dieťa fľašou, rovnako, ba ešte viac normálnejšie a prirodzenejšie je dojčiť na verejnosti. Ja dojčím už piaty rok (takmer bez prestávky), aktuálne mladšieho syna a tie pohľady… Úprimne, už mi to je naozaj jedno. Lebo to nie ja som divná, divní sú oni, že sa tak kukajú. Akokeby videli mimozemšťana. A je to iba obyčajný akt kŕmenia, žiadne perverzné ukazovanie prsníka…,“ napísala napríklad Mariss_ka.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >