Čaká nás olympijské leto: Kde? Na Kuchajde s Tinou, Majselfom či Paci Pac

PR článok, 24. júla 2024 o 00:01

Olympijský víťaz je len jeden, ale na našej olympiáde vyhrá každý. Prvou cenou je zábava a super zážitky. Necháte sa pozvať na Detskú Turbo Olympiádu, ktorú vám 3. a 4. augusta prináša Kaufland Detský festival? O dobrú náladu sa postarajú aj hviezdy.


Letnou olympiádou dnes žije celý športový svet. Najväčší fanúšikovia ju môžu sledovať priamo v metropole Francúzska, ale Kaufland Detský festival ju prináša aj na Slovensko. Kde? Do Olympijskej dediny pri bratislavskom jazere Kuchajda, ktorá vás počas celého trvania Hier XXXIII. olympiády naladí na športovú atmosféru olympijského Paríža. Chcete si zasúťažiť, vyblázniť sa spolu s deťmi pri zaujímavých atrakciách či vidieť spievať naživo Tinu, Majselfa a ďalšie obľúbené hviezdy? Nech sa páči, ste srdečne pozvaní! 3. a 4. augusta sa vidíme na Turbo Detskej Olympiáde.

Príde Dominika Mirgová aj Tina

Na Kaufland Detskom festivale nikdy nechýbajú známe tváre, a tak vám budú robiť spoločnosť aj v Olympijskej dedinke na Kuchajde. Zaujímavým programom vás počas oboch dní prevedie obľúbená moderátorka Veronika Hatala a o dobrú náladu sa postarajú škriatok Fíha Tralala, Paci Pac, hviezdy breakovej scény spolu s Fredym Ayisim, Cimbalkovo, Majself, Alan Murin, Dominika Mirgová či Tina s kapelou. Počas prvého augustového víkendu sú pripravení baviť vás. Prídete?

Pre malé aj veľké talenty

Bez pohybu a férového súťaženia by to na olympiáde nešlo, preto Kaufland Detský festival návštevníkom prinesie kopu možností, ako v sebe prebudiť športového ducha. Tanečný workshop s Charlie´s Swing poteší tých, čo majú radi tanec, ale sily si tu môžu zmerať aj fanúšikovia atletiky, hádzanej, futbalu, plážového volejbalu či gymnastiky. Pre mladých nadšencov je pripravená jedinečná Detská Turbo Olympiáda s množstvom disciplín, ktoré Kaufland Detský festival pripravil v spolupráci so športovými zväzmi. A nezabudnite decká prihlásiť do Kaufík Detských behov, odkiaľ si okrem športových zážitkov odnesú aj pekné darčeky.

Ako podporiť zdravý životný štýl u detí?

Aktívny pohyb je dôležitou súčasťou zdravého životnému štýlu, ku ktorému verejnosť dlhodobo motivuje aj Kaufland. Aj preto po celom Slovensku stavia moderné športoviská pre mladých, aby v K Parkoch vymenili počítačové hry a smartfóny za jazdu na skateboarde či streetbal. K Parky pravidelne navštevuje aj skúsený parkourista Michal Barbier, ktorý decká do Olympijskej dediny na Kuchajde príde naučiť aj to, ako si môžu dať do tela iba s pomocou váhy vlastného tela.


Obchodný reťazec chce malých i veľkých inšpirovať aj k vyváženej strave s dostatkom čerstvého ovocia a zeleniny, preto vďaka projektu “Čerstvé hlavičky” vitamínmi pravidelne

zásobuje deti z materských aj základných škôl. Občerstvenie v podobe čerstvého ovocia a zeleniny či zdravé drinky, ktoré si s profesionálnym barmanom namiešate v K-Bio Bare preto nebudú chýbať ani na Kuchajde. V zóne rodinnej zábavy na vás zase, spoločne s privátnou značkou Kaufík, čaká aj zábavné zápolenie pri spoločenských hrách. A hoci olympijský víťaz môže byť iba jeden, na Turbo Detskej Olympiáde sa môže zabaviť naozaj každý.

Že je pre vás bratislavská Kuchajda ďalej ako na skok? Nevadí. O dianie v Olympijskej dedine neprídete, pretože priamy prenos z Kaufland Detského festivalu môžete 3. aj 4. augusta sledovať online na detskyfest.sk alebo na vašej rodinnej Turbo TV.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa