Bez príkras a s kopou prádla nad hlavou. Svetoznáma herečka sa podelila o intímny moment, ako to vyzerá, keď jej ročný syn zaspí na hrudi

Patricia Poprocká, 27. októbra 2022 o 05:46

To, že sa dá zladiť práca a starostlivosť o bábätko, ukazuje už dlhšie. Tiež to, ako veľmi jej tú starostlivosť uľahčuje dojčenie. Teraz sa britská herečka Gemma Whelan podelila o obrázok, ako u nich doma vyzerá jedna obyčajná chvíľa takejto starostlivosti, keď jej syn po dojčení zaspí. Bez mejkapu, bez štylizácie, v teplákoch na gauči... Obyčajný vzácny moment, v ktorom sa nájdu tisícky žien.

Gemma Whelan v Hre o tróny ako Yara Greyjoy.

Foto: HBO

„Áno, to je naozaj kopa prádla nad mojou hlavou, z ktorej časť sa na mňa zvalila, a hrozí, že sa zvalí aj naňho,“ smeje sa herečka, známa zo seriálu Hry o tróny nad touto fotografiou, na ktorej jej ročný syn spokojne oddychuje na odhalenej hrudi po tom, čo zaspal pri dojčení. Matkám zároveň odkazuje, aby si z takýchto vecí nerobili ťažkú hlavu, ale mysleli na svoje pohodlie. „Nehýbte sa, oddychujte. Spite, keď dieťa spí,“ dodala Gemma Whelan, za čo sa jej ušlo na Instagrame množstvo podporných komentárov.

„Možno si to neuvedomuješ, Gemma, ale toto sú fotky, ktoré chce väčšina z nás žien vidieť, žiadne štylizované fejky dokonalej domácnosti, ale reálny život mamy, starajúcej sa o nádherné deti,“ napísala jej jedna zo žien. „Kašlať prádlo, zajtra ho budeš mať viac, ale už nebudeš mať to dnešné pritúlenie s dieťaťom,“ poznamenala ďalšia. A ešte jeden výstižný komentár do tretice: „Ďakujeme ti, že normalizuješ tieto momenty.“


Na farme pri zbieraní tekvíc by ste herečku ani nespoznali. Možno podľa batôžka na hrudi.


Malé dieťa pri práci nie je prekážkou. Skúška šiat, pritúlenie a ide sa pracovať.

A takto zachytila kúsky spoločného dňa Gemmina päťapolročná dcéra, ktorú má 41-ročná herečka s manželom Gerrym Howellom.

A takto sa zvečnila v úlohe mamy samotná herečka.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >