Aj modelky chodia na huby. Aha, akým úlovkom sa pochválila Simona Krainová

Gabriela Bachárová, 2. októbra 2022 o 04:02

Česká modelka Simona Krainová (49) síce na prvý pohľad pôsobí ako milovníčka veľkomiest, cudzí jej však nie je ani pobyt v prírode. Spokojná je, keď sa spojí s niečím užitočným, napríklad so zberom húb.

Simona Krainová je stále vyhľadávanou modelkou.

Foto: SITA

Stále vyhľadávaná modelka, ktorá sa preslávila aj účinkovaním v kultových filmoch Kamarád do deště alebo Byl jednou jeden polda, sa na sociálnych sieťach pochválila parádnym úlovkom. Spolu s rodinou si vyšla na huby a - rástli. Dokonca vyrástli až tak, že modelka neodolala a fanúšikom ukázala, čo si z lesa odniesla. Pózovať s hubami nechala svojich dvoch synov, Bruna (10) a Maxa (11).



O modelkiných synoch sa hovorí, že sa na mamu veľmi podobajú.



Simona Krainová podriadila modelingu v mladosti celý svoj život. Klienti ju vyhľadávajú dodnes, avšak prioritou je pre ňu už rodina.





Manželom Simony Krainovej a otcom detí je podnikateľ Karel Vágner mladší, syn známeho českého hudobníka a producenta Karla Vágnera. Vzali sa pred dvanástimi rokmi a v manželstve im to stále funguje. „Vo všetkom všade spolu, niekedy hore, niekedy dole, ale stále spolu,” tak modelka vidí svoj vzťah.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >