Vitajte na stránke ahojmama.sk

Patricia Poprocká, Gabriela Bachárová, 6. októbra 2018 o 15:00

Milé čitateľky a čitatelia, Pravda pre vás pripravila túto novú internetovú stránku, ktorú si práve prezeráte.

Každý z nás chce pre svoje dieťa to najlepšie, robí maximum pre to, aby bolo šťastné.

Každý je pri tom odkázaný na množstvo rád a na vzory z vlastného detstva, ktoré chce buď zopakovať, alebo, naopak, navždy zavrhnúť.

Kladieme si otázky, čo je správne a vhodné.

Všetci sa neustále učíme, všetci tak trochu tápame. Na deťoch skúšame metódy pokus - omyl, študujeme múdre knihy, články, videá...

Informácií je neúrekom – od jednej krajnosti po druhú. Ako sa v nich vyznať? Čo nám zostáva, je napokon vlastný inštinkt. Počúvať seba, vnímať svoje dieťa a vybrať si to, čo nám vnútorný pocit hovorí, že je správne.

Náš web ahojmama.sk vám chce pomôcť nájsť si vlastnú cestu, vo všetkých etapách rodičovstva – od očakávania bábätka, cez pôrod, prvé roky až po školské časy, zdravotné problémy a voľnočasové aktivity. Prinášame vám aj príbehy iných rodín, ktoré vám možno poskytnú podporu, inšpiráciu či naznačia riešenie vlastných problémov.

A samozrejme, ponúkame priestor aj vám – na vzájomné rozprávanie sa, vymieňanie si poznatkov, videí, prípadne i vecí na predaj.

Milé čitateľky a čitatelia, ahoj mama sú azda najčastejšie používané slová v slovníku každého dieťaťa. Aj tento web chce byť vaším každodenným spoločníkom. Sprievodcom v spleti výziev, ktoré život rodičom a ich deťom v dnešnej modernej dobe prináša.

Chceme prispieť k hľadaniu šťastia a spokojnosti aj pre rodičov, nielen pre deti. Platí totiž, že ak je šťastný rodič, môže byť šťastné aj dieťa. Jedno bez druhého vlastne nie je možné.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa