Rytier Daylong, chrabrý a galantný ochranca detí

PR článok, 26. júna 2019 o 07:00

Milí rodičia a starí rodičia! Doprajte slnko vašim deťom a vnúčatám bez strachu o ich zdravie. Idete na dovolenku k vode, na bicykel, do záhrady, na prechádzku alebo si chcete dopriať trochu šantenia na detskom ihrisku? Čaká vás „malá“ horská túra?

Jemnú detskú pokožku treba pred slnkom dôkladne chrániť.

Foto: Galenoderm

Koža malých detí nemá vypestované obranné mechanizmy, ktoré by dokázali odolať záťaži vyvolanej slnečným žiarením. Dojčatá a malé deti by nemali byť vystavené slnečným lúčom vôbec, väčšie deti len minimálne a „rozumne“ s využitím ochranných prostriedkov. Čas medzi 11:00 – 15:00 hod. nie je vhodný na pobyt na slnku. Žiarenie je najintenzívnejšie a neprospeje ani deťom, ani dospelým. Nutnosťou je použitie kvalitných prípravkov slnečnej ochrany, ktoré sú určené deťom a rešpektujú ich citlivú a jemnú kožu.

Chrabrú a galantnú ochranu v boji proti nežiaducim účinkom nadmerného slnečného žiarenia vám poskytnú zástupcovia rytierskeho „žltého rádu“ Daylong Kids a Baby.

Daylong Baby SPF 30 krém svojimi fyzikálnymi ochrannými filtrami zabráni, aby škodlivá časť slnečných lúčov ublížila vašim bábätkám do 1 roka. Fyzikálne UVA a UVB filtre slnečné lúče neprepúšťajú, ale odrážajú ich ako sústava zrkadielok, „zastávajú sa“ povrchu kože ako obranná bariéra. Nevstrebávajú sa, chránia. Týmto mechanizmom ochrany je prípravok charakteristický. Ďalšou nezameniteľnosťou je extrémna odolnosť voči vode. Vďaka glycerínu výdatne hydratuje.

Rytier Daylong, ochranca detí.

Foto: Galenoderm

Pri natieraní sú dôležité správne načasovanie a „technika“. Dajte Daylongu možnosť, aby sa mohol s kožou „zblížiť“ a rozvinúť svoju aktivitu. Natierajte sa aspoň 20 – 30 minút pred pobytom na slnku, aby sa ochrana dostala skutočne všade. Dobrou taktikou je dôkladná aplikácia všetkými smermi. Dostatočnú pozornosť venujte hlavne tvári, ušiam a zátylku.

Dobre znášaný, príjemne roztierateľný Daylong Kids SPF 30, 50+ lócio poslúži deťom od 1 roka. Tiež je extrémne odolný voči vode, potu, hydratuje vďaka glycerínu, dexpantenolu, vitamínu E a Aloe vera. Oba produkty sú bez konzervačných látok, parfumov.

Povedali sme si, kedy a čím sa natierať. Ostáva ešte jedna otázka. Koľko produktu treba použiť, aby ochrana bola dostatočná? Praktickou pomôckou je práve Daylong Kids SPF 50+ lócio s dávkovačom a prehľadnou tabuľkou, ktorou si pomôžete a určíte dávku podľa veku a výšky dieťaťa. Nachádza sa na vnútornej strane etikety. Vďaka týmto pokynom budete mať istotu, že ste naniesli dostatočné množstvo produktu pre spoľahlivú ochranu. Lócio je vhodné na telo i tvár, zanecháva príjemný pocit.

Po návrate domov a osprchovaní, ošetrite namáhanú kožu prípravkom po opaľovaní. Z modrého radu “after sun“ je najvhodnejší Daylong after Sun Repair. Hydratuje vďaka dexpantenolu, glycerínu, vitamínu E a zároveň príjemne chladí.

Užite si slnečné dni s chrabrou a galantnou ochranou Rytiera Daylong.

Daylong okrem detského radu v žltom prevedení ponúka široké spektrum prípravkov pre celú rodinu. Podrobnejšie informácie nájdete na https://www.galenoderm.com/produkty.html.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa