Zo synov Ivicu Kosteliča rastú športovci. Pozrite sa, ako si s nimi slávny otec zatancuje, rovno na ceste!

pt, 7. februára 2019 o 07:00

Pamätáte si na chorvátskeho lyžiarskeho šampióna Ivicu Kosteliča? Majster sveta a štvornásobný víťaz svetového pohára je dnes aj dvojnásobný otec, a rozhodne nie papučový typ. Jeho dvaja malí synovia športové gény nezaprú, sú zatiaľ dokonalou kópiou slávneho otca. Napokon, pozrite sa sami.


Starší Ivan Kostelič má päť rokov, Leon tri. Ako inak, prvé krôčiky na lyžiach už majú za sebou. Prípravu absolvovali v obývačke, ako väčšina detí. S tým rozdielom, že kryštálové glóbusy vo vitríne za ich chrbtom sú pravé, za ozajstné víťazstvá vo Svetovom pohári. Vyhral ich ich otec, rovnaké má doma aj ich teta, Janica Kosteličová, vyhrali ich pod vedením ich deda Anteho Kosteliča. Pribudnú aj ďalšie?

Ivica Kostelič síce dnes už nepreteká, trénuje však mladých chorvátskych pretekárov a sám aktívne športuje. Jeho synovia – ako správni potomkovia – kam otec, tam aj oni. Súdiac podľa fotografií, ktoré Ivica zverejnil na Instagrame, pohyb im rozhodne nie je cudzí, a je zrejme len málo športov, ktoré ešte nevyskúšali.








Ivica miluje hudbu, gitaru nosil so sebou aj počas pretekárskej kariéry, nahral dokonca aj cédečko. Jeho synovia sú aj v tomto po ňom - podedili lásku k hudbe, Ivica sa teší, že majú dokonca radi aj rovnaký štýl hudby. Pozrite si na konci milé video najmladšej generácie Kosteličovcov, tentoraz v úlohe tanečníkov.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >