Veľké zábavné šialenstvo „Hurá Prázdniny“ vypukne poslednú júnovú sobotu

PR článok, 20. júna 2022 o 00:00

Najočakávanejšie podujatie v roku sa chystá koncom júna. Hurá Prázdniny je z pohľadu rozsahu a návštevnosti považované za najväčšie podujatie v Banskobystrickom kraji venované deťom. Uskutoční sa v sobotu 25. júna v Parku pod Pamätníkom SNP v Banskej Bystrici.

11. ročník kultúrno spoločenského podujatia Hurá prázdniny je venovaný hlavne rodinám s deťmi a vypukne v sobotu o 13-tej hodine. Hlavným organizátorom podujatia je Nadácia Eriky Karovej.

Návštevníkov čaká nezabudnuteľný bohatý program, o ktorý sa postarajú hlavní organizátori spolu s desiatkami partnerov. V tieni stromov, pod rúškom tajomstva, bude pre deti pripravený Dračí príbeh. Súčasťou predstavenia, ktoré má krásnu kostýmovú i scénickú výpravu, budú aj darčeky pre deti, korunky a papierové meče, ktoré deťom budú pripomínať nádherný zážitok z tohto umeleckého vystúpenia. Na pamiatku sa môžete odfotiť s drakom alebo princeznou.

Pódium bude priestorom aj pre prezentáciu talentov z folklórneho súboru DFS Matičiarik, DFS Prvosienka, tanečnej školy Jannete Fáberovej, vystúpenie detí zo Sonyta Music, Radvanských hviezd a potešiť prídu aj rozprávkové postavičky z Trinity.

Na svoje si prídu aj milovníci parkouru a budú si môcť vychutnať vystúpenie Slovak Freerun Family.

Na malých i veľkých návštevníkov čakajú zážitkové stanovištia s rôznym zameraním na šport – detská atletika, thajský box, streľba z laserových pušiek, chodenie na chodúľoch, tvorivé dielne, hravá angličtina, pocitový chodník, maľovanie na tvár, razenie mincí, skladanie maxi puzzle, Kubíkovo a veľa ďalších prekvapení. Obohatením bude aj tento rok penová show a ukážky zásahu policajného zboru a letecké prekvapenie.

Podujatia tohto typu sa nemôžu zaobísť bez stanovíšť polície, hasičov, enviro zamerania, ktoré zabezpečia pracovníci Slovenskej agentúry životného prostredia , OZ Vydra a CBS. Deťom okrem zábavy pripravia množstvo aktivít súvisiacich s našou prírodou a vtiahnu ich tak do tajov jej krás.

V stánku generálneho partnera podujatia Jazykovej školy SPEAK sú pripravené bohaté aktivity a veľa prekvapení.

Nezabudlo sa na ženy, ktoré sa budú môcť nalíčiť a na chvíľu si oddýchnuť.

Po absolvovaní stanovíšť, na ktorých deti budú zbierať pečiatky, získajú pamätnú medailu a darčeky. Pripravená je bohatá tombola o skvelé ceny. Svoju zvyšnú energiu budú môcť deti využiť na vybláznenie sa v skákacích hradoch, ktoré budú pripravené počas celého podujatia zadarmo.

Celým podujatím bude sprevádzať moderátorka Mariana Kovačechová.

Generálnym partnerom podujatia je Jazyková škola SPEAK. Podujatie bude realizované s finančnou podporou Banskobystrického samosprávneho kraja.
Zapojených je vyše 30 organizácií.

Teší sa na vás tím Nadácie Eriky Karovej s partnermi.

Mediálni partneri: Pravda, www.ahojmama.sk





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa