Univerzita Komenského chystá pre záujemcov o štúdium dni otvorených dverí na fakultách. Kedy budú?

TASR, 21. januára 2020 o 04:24

Univerzita Komenského v Bratislave otvorí svoje priestory pre záujemcov o štúdium v priebehu prvých mesiacov tohto roka.

Univerzita Komenského pozýva na dni otvorených dverí.

Foto: Ľuboš Pilc, Pravda

Uchádzači o štúdium na najväčšej univerzite na Slovensku sa dozvedia informácie o štúdiu, o prijímacom konaní na akademický rok 2020/2021 aj o konkrétnych študijných programoch. Jednotlivé fakulty predstavia aj priestory školy.

Najbližší deň otvorených dverí bude v piatok (24. januára) na Prírodovedeckej fakulte a na Fakulte telesnej výchovy a športu. O deň neskôr, v sobotu 25. januára, sa deň otvorených dverí uskutoční na Filozofickej fakulte a Pedagogickej fakulte UK.

Deň otvorených dverí na Evanjelickej bohosloveckej fakulte bude vo februári, presný termín však zatiaľ určený nebol. Jesseniova lekárska fakulta UK v Martine otvorí svoje brány uchádzačom o štúdium 3. februára, Farmaceutická fakulta a Fakulta matematiky, fyziky a informatiky 12. februára.

Fakulta sociálnych a ekonomických vied má deň otvorených dverí naplánovaný na 5. marca, Rímskokatolícka cyrilometodská bohoslovecká fakulta na 13. mája. Fakulta managementu termín zatiaľ neoznámila.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Školák - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >