To je lásky! Prekrásna fotka šťastnej mamičky Kristíny so synčekom

gb, 12. júna 2021 o 05:30

Ten úsmev a pohľad poznajú len mamy maličkých detí! Obľúbená speváčka Kristína (33) sa podelila o fotografiu, na ktorej sa s láskou pozerá na svojho synčeka Radoslava.

Speváčka Kristína je od začiatku mája mamičkou.

Foto: Lýdia Jušková

Kristína sa rozhodla neukazovať tvár synčeka, čo je isto správne rozhodnutie. A tak sa jej fanúšikovia môžu zatiaľ potešiť len pohľadom na šťastím žiariacu mamičku. Na najnovšej fotografii z Radoslava vidieť len kúsok hlavičky, môžete však obdivovať nádherný úsmev jeho mamy a jednoduchú perinku, do ktorej je maličký zabalený. „Láska nebeskám," pripísala k fotografii.

Radko prišiel na svet začiatkom mája, jeho otcom je Kristínin manžel a zároveň jej manažér Marián Kavulič. Bábätko sa narodilo po štyroch rokoch manželstva, pár sa bral v októbri 2016. Dieťa si Kristína Peláková už priala a cítila sa naň pripravená. Ako priznala, deti má veľmi rada.



Kristína Peláková ukazuje, že vyzerať dobre hneď po pôrode nemusí byť veľkým problémom. Na nasledujúcej fotografii dokonca vidieť, že sa netrápi ani s popôrodnými kilogramami navyše. „Naše spoločné chvíle vonku," komentovala fotku.



Kristína o svojom tehotenstve verejne nehovorila, fanúšikovia nevedeli, že porodila. Všetkých preto prekvapila, keď na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, na ktorej drží novorodeniatko za ručičku. „Ahojte, ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou, ktorú chcem s vami zdieľať. Začiatkom mája som sa stala mamou, narodil sa mi chlapček Radoslav. Tak vás všetkých pozdravujem," napísala k fotografii.



Kristína je nielen talentovaná speváčka, ale i mimoriadne krásna žena. Veď sa len pozrite na nasledujúce fotografie!


















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >