Súťažíme o 5 balíčkov detskej kozmetiky Bupi, každý v hodnote 30 eur. To najlepšie máme doma!

ahojmama.sk, 21. júna 2021 o 04:14

Ak chcete vyhrať v našej súťaži, napíšte nám, ako dlho sa už o pokožku detí stará slovenská značka Bupi.

Súťažíme o tento balíček výrobkov Bupi.


Kozmetický rad Bupi BABY určený pre deti vo veku od 0 do 3 rokov ponúka kozmetické výrobky, ktoré rešpektujú potreby citlivej detskej pokožky. Neobsahujú parafíny, parabény, agresívne alkoholy, éterické oleje či farbivá. Zato v nich nájdete ochranné prírodné extrakty (nechtík lekársky, šalvia, aloe vera, rumanček kamilkový) a regeneračné zložky (alantoín, pantenol), zvláčňujúce prírodné oleje (olivový, slnečnicový) a hydratačný lanolín. Použité čistiace látky v tenzidovej kozmetike sú šetrné k pokožke. Nie nadarmo túto tradičnú značku detskej kozmetiky od domáceho výrobcu odporúčajú aj tí najpovolanejší – detskí lekári. Bupi ako jediná značka detskej kozmetiky používa označenie „Odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť". Ako vyberať kvalitnú kozmetiku, sa môžete dočítať v rozhovore s odborníčkou Mariannou Magalovou z oddelenia vývoja a kvality značky Bupi.

Viac informácií hľadajte na www.bupi.sk

Odpovedzte na súťažnú otázku a získajte balíčky Bupi!
Bupi rastie spolu s deťmi. Ako dlho sa o pokožku vašich ratolestí s láskou stará značka, ktorej symbolom je veselá žabka na obaloch?
a) 15
b) 30
c) 40
* Odpoveď na otázku nájdete vo vyššie spomínanom rozhovore alebo na stránke bupi.sk. Súťažiť môžete kliknutím na odkaz nižšie.

Vyhrajte kozmetiku Bupi!

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >