SÚŤAŽ Vyhrajte balíček a vstupenky do Bibiany

ahojmama.sk, 30. septembra 2022 o 04:08

Desať balíčkov plných prekvapení a desať vstupeniek do BIBIANY, medzinárodného domu umenia pre deti. Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte!


Od 3. do 9. októbra sa bude konať 16. ročník medzinárodného festivalu animovaných filmov pre deti a mládež Bienále animácie Bratislava - BAB 2022, ktorý organizuje BIBIANA, medzinárodný dom umenia pre deti. Tento ročník festivalu bude realizovaný hybridnou formou. To znamená, že diváci budú môcť sledovať filmy online, na obrazovkách RTVS a aj priamo v kinách. A to nielen v Bratislave, ale aj vo viacerých partnerských mestách v rôznych slovenských regiónoch. Okrem premietaní sa môžu návštevníci festivalu tešiť na rôzne sprievodné podujatia.

BIBIANA ožije animáciou. Tri nové výstavy, ktoré sa otvoria 1. októbra sú venované animovaným filmom. Výstava ANIMANIMALS je inšpirovaná rovnomenným nemeckým seriálom režisérky Julie Ocker, výstava TRESKY PLESKY vychádza zo slovenského večerníčka Veroniky Zúbek Kocourkovej. Milovníkov počítačových hier určite poteší výstava CREAKS venovaná grafickému animačnému štúdiu Amanita Design (z ich dielne pochádzajú napr. hry Samorost, Rocketman, Machinárium či Botanicula). Ďalšími dejiskami festivalu budú Galéria UMELKA, VŠMU a Kino Mladosť v Bratislave.

Kde nájdete BAB: Bratislava (BIBIANA, Galéria UMELKA, Kino Mladosť, VŠMU), Trnava, Hlohovec, Piešťany, Nitra, Martin, Banská Bystrica, Poprad, Prešov, Košice, vo verejnoprávnej RTVS a online na sociálnych sieťach. Viac info o dome umenia či výstave nájdete na webe bibiana.sk.

S naším partnerom BIBIANOU, medzinárodným domom umenia pre deti, sme pre vás pripravili súťaž, v ktorej môžete vyhrať balíček plný prekvapení a vstupenky do Bibiany. Stačí, keď nám napíšete, aká je vaša najobľúbenejšia postavička z animovaných filmov alebo najobľúbenejší animovaný film. Klikinite na formulár pod článkom a zapojte sa do súťaže, tešíme sa na vaše príspevky!

Súťaž o vstupenky do Bibiany a balíčky

Hrajte o 10 lístkov a darčekov!

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >