SÚŤAŽ: Ahojmama.sk oslavuje dva roky, vyhrajte knihu Slovenské klenoty UNESCO

gb, pt, 4. októbra 2020 o 04:21

Presne v polovici októbra to budú dva roky, čo sme spustili náš rodičovský web ahojmama.sk. Za ten čas si našiel svojich verných čitateľov, ktorým sa snažíme prinášať užitočné a zaujímavé texty, aby dokázali lepšie vychovať svoje deti a zvládli sa o ne lepšie postarať.

Všetci spolu. Tak je to najlepšie. K rodinnej pohode u vás doma chce prispieť aj náš web.

Foto: Shutterstock.com

O túto knihu súťažíte.

Foto: Cpress
Ako poďakovanie čitateľom za priazeň prinášame pri príležitosti nášho dvojročného pôsobenia súťaž o knihu Slovenské klenoty UNESCO. Knižku vydalo nakladateľstvo Cpress a predstavuje historické, kultúrne i prírodné pamiatky, ktoré si vyslúžili zápis do prestížneho zoznamu najkrajších svetových pamiatok.

Medzi slovenské poklady UNESCO patria Spišský hrad a pamiatky v jeho okolí, Bardejov, Banská Štiavnica, Levoča, Vlkolínec, drevené kostoly či karpatské bukové pralesy v Poloninách a Vihorlate. Do nehmotného zoznamu pamiatok UNESCO sa vošla hra na fujaru. Kniha ponúkne i tipy na výlety za nemenej krásnymi a zaujímavými pamiatkami, ktoré na zápis na zoznam UNESCO ašpirujú.

Ak chcete o túto zaujímavú knižku súťažiť, zapojte sa do súťaže nižšie a podeľte sa s ostatnými čitateľmi o svoje životné skúsenosti. Napíšte nám, akú výchovnú radu by ste dali rodičom, aby svoje deti vychovali čo najlepšie. Čo sa najlepšie osvedčilo práve Vám? Tešíme sa na Vaše odpovede.

Výsledky žrebovania predstavíme v deň druhých narodenín nášho webu 15. októbra.

Prajeme Vám veľa šťastia v súťaži!

Moja najlepšia výchovná rada

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >