Pošlite nám obrázok, ktorý nakreslilo vaše dieťa a vyhrajte krásne kreatívne hračky!

gb, pt, 22. júla 2019 o 00:00

Baví vaše dieťa kresliť? Pochváľte sa jeho obrázkom na ľubovoľnú tému a vyhrajte zaujímavé hračky, ktoré podporia u potomka rozvoj kreatívnych schopností.

Hra Pieskovanie Kráľ džungle.

Foto: www.toyeto.sk

Hráte o tri kreatívne hračky, každá je k dispozícii v počte troch kusov.

Prvá hračka sa volá Pieskovanie Kráľ džungle. Deti môžu s pomocou ôsmich farieb vytvoriť vlastné majstrovské dielo, obrázok leva. Do požadovanej oblasti vložia piesok, rozšíria ho okolo, potom ním potrasú a krásny obrázok je na svete.

Pieskovanie Kráľ džungle.

Foto: www.toyeto.sk

Druhou výhrou je koník Plopper. Dieťa mu umiestni do papuľky loptu, stlačí mu brucho a sleduje, ako lopta vystrelí do vzdialenosti niekoľkých metrov. Mäkké loptičky sú bezpečné a kôň ponúkne hodiny zábavy, koncentrácie a pohybu.

Koník Plopper.

Foto: www.toyeto.sk

Hráte aj o žraloka Ploppera, ktorý funguje na rovnakom princípe ako koník Plopper.

Žralok Plopper.

Foto: www.toyeto.sk

Tieto a aj ďalšie kreatívne hračky nájdete na internetovej stránke www.toyeto.sk. „Vnímavé hračky vplývajú na sústredenosť pri hre. Využívajú a trénujú zmysly ako sluch, zrak i hmat," hovorí pediatrička Jarmila Hornová. Predstavené hračky podporujú aj nácvik koncentrácie a pozornosti.

Podľa pediatričky rozvoju týchto schopností pomôže aj to, ak deti nebudú mať v detskej izbe televízor, mobil, internet či počítač a laptop. Najdôležitejšie však je, aby cítili pozornosť zo strany rodičov. „S deťmi treba jednať citlivo a srdečne, hlavne prejavovať o ne záujem,“ uvádza.

Obrázok svojho dieťaťa nám pošlite na e-mailovú adresu redakcia@ahojmama.sk aj so stručným popisom, čo potomok nakreslil. Pripíšte i Vašu adresu, aby sme Vám mohli v prípade víťazstva poslať výhru. Zo všetkých obrázkov vyberieme tri najoriginálnejšie. Teším sa na Vaše e-maily!






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa