„Môžete byť hocičím, ale pre svoje deti ste superhrdina.” Slovenské a české osobnosti zverejnili nádherné fotky ku dňu otcov

Gabriela Bachárová, 21. júna 2021 o 04:13

„Vždy som mala pocit, že život je mi akosi naklonený, lebo pri mne stojí silný muž, ktorý ma ochraňuje a podporuje," tieto pekné slová adresovala herečka Zuzana Vačková svojmu otcovi a na sociálnu sieť zavesila starú fotografiu, na ktorej sú obaja v Bratislave. Nedeľňajší deň otcov bol pre slovenské a české celebrity vítanou príležitosťou spomenúť si na vlastných tatov alebo vzdať hold svojim partnerom, ktorí sa vzorne starajú o spoločné deti.

Speváčka Kristína si už takmer dva mesiace užíva svojho synčeka Radka, ktorého má so svojím manažérom Mariánom Kavuličom. Včera si vyšli na prechádzku a fanúšikom poslali odkaz: „Krásny deň otcov."



Obľúbená herečka Viki Ráková tvorí pár s hudobníkom Róbertom Lakatošom, s ktorým má dvoch synčekov, šesťročného Bendegúza a Benjamina, ktorý v septembri oslávi dva roky. „Tomuto mužovi patrí veľké ďakujeme!" vyznala sa spokojná herečka.



Športovkyňa Nasťa Kuzminová zverejnila pri príležitosti dňa otcov dva roky starú spomienku. Na fotografii vľavo je manžel Daniel s dcérkou Oliviou a partner Nastinej sestry, ktorá pred dvomi rokmi navštívila s rodinou Slovensko. Olivia oslávi v júli šesť rokov, okrem otecka ju ochraňuje aj veľký, o osem rokov starší brat Jelisej.



Speváčka a herečka Nela Pocisková sa pochválila fotografiou so svojím otcom. „Venované tomu najdôležitejšiemu mužovi môjho života," vyznala sa zo svojej lásky.



„Vždy som mala pocit, že život je mi akosi naklonený, lebo pri mne stojí silný muž, ktorý ma ochraňuje a podporuje. Často mi hovoril, aká som pekná, šikovná. Kupoval mi krásne výstredné blúzky, šaty, tričká, sukne. Tešil sa z mojich úspechov, a teší sa dodnes. Podporoval ma, keď som chcela byť herečkou, aj keď som sa pustila do podnikania. Stál pri mne, keď som sa rozvádzala, aj keď som sa rozhodla, že postavím dom. Dnes mi pomáha okolo domu, vozí Marušku, keď niekam potrebuje ísť… Môj ocko. Milí muži, či už otcovia ste, alebo sa nimi len stanete, vedzte, že ste pre svoje deti najdôležitejší muži na svete. Že vaša láska a podpora je nenahraditeľná! Tak ju prosím rozdávajte. Nešetrite," vyzvala všetkých oteckov herečka a moderátorka Zuzana Vačková a zverejnila fotku s tým svojím.



„Môžete byť hocikým a hocičím, ale pre svoje deti ste vždy superhrdina. Ďakujem všetkým energiám sveta, že mám také deti, ako mám," to sú slová moderátora Andreja Bičana, otecka troch detí, ktorý sa na sociálnej sieti pochválil darovaným medovníkovým srdcom.



„Vážme si každý jeden deň. Buďme vďační za to, čo máme. Za muža, ktorý vie byť tým najlepším otcom. Ten môj ním je. Sú to naši hrdinovia," napísala na sociálnej sieti speváčka Dominika Mirgová. Na fotografii manžel Peter Zvolenský so synom Petrom (6).



Herec Braňo Deák je už dva roky šťastným oteckom dcéry Matildy a na deň otcov sa pochválil veselou spoločnou fotografiou.



„Tati, milujem ťa," netají sa láskou k svojmu otcovi, spevákovi skupiny Olympic Petrovi Jandovi jeho dcéra Marta, tiež speváčka.



Česká herečka Dana Morávková žije v šťastnom manželstve s hudobníkom Petrom Maláskom, s ktorým má syna Petra (23). Včera mu pripravili príjemné prekvapenie: „Poď, čakáme tu na teba s oslavou! Všetko najlepšie všetkým tatinkom."



Obľúbený český spevák Tomáš Klus ukázal fanúšikom fotografiu so svojím otcom a pripojil tieto slová: „Odišiel skoro. Ale dal mi všetko."



Bývalá česká tenistka Lucie Šafářová je mamou ročnej dcérky Leontýnky, ktorú vychováva s hokejistom Tomášom Plekancom. „Všetko najlepšie ku dňu otcov všetkým super tatinkom. Tomáš, si ten najlepší otec, ktorého sme si mohli priať," adresovala mu pekné slová.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >