Matiné koncerty v bratislavskom Sade Janka Kráľa si môžu užiť aj matky a otcovia menších detí

TASR, 26. júla 2021 o 12:03

Nová kultúrna scéna v bratislavskom Sade Janka Kráľa ponúka šesťkrát do týždňa pestrý program. Každú sobotu počas letných prázdnin tu môže návštevníkov o 11.00 h osviežiť jeden z koncertov slovenských speváčok. Vstup je voľný.

Predstaví sa i Adriena Bartošová.

Foto: Kultúrne leto

Pódium novej kultúrnej scény v hlavnom meste si vyskúša košická speváčka a multiinštrumentalistka Sisa Fehér či Adriena Bartošová, ktorá odprezentuje pesničky z najnovšieho CD, ale aj výber zo svetových evergreenov v nálade bossa nova. Ďalej je v programe sólový koncert speváčky a textárky kapiel Terrible 2s a Živé kvety Lucie Piussi, či koncert mladej a talentovanej skladateľky, klaviristky a speváčky Kataríny Málikovej, ktorej tvorba vychádza z aranžmánov ľudových piesní.

"Záleží nám na tom, aby si naše podujatia v rámci mestského festivalu Kultúrne leto mohli užiť aj matky či otcovia menších detí, pre ktorých nie je jednoduché vybrať sa večer na koncert. Preto ho ponúkame v dopoludňajších hodinách," vysvetľuje k matiné koncertom Katarína Hulíková, riaditeľka mestskej organizácie Bratislavského kultúrneho a informačného strediska (BKIS).

Kultúrna zóna v priestore amfiteátra, v blízkosti Mosta SNP, prináša Bratislavčanom okrem koncertov aj kvízy, ženské diskusie, divadelné predstavenia pre deti a cestovateľské prezentácie. Viac informácií nájdu záujemcovia na www.kulturneleto.sk.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >