„Mami, dáš si?“ Dcéra Pink spestrila speváčkine pózovanie pred fotografmi

Patricia Poprocká, 20. novembra 2019 o 10:55

Výchovné metódy americkej speváčky Pink a jej manžela Careyho Harta sú tŕňom v oku mnohým konzervatívnejšie založeným rodičom, ale zbytočne. Z ich dcéry a syna rastú milé a sebavedomé deti, ktoré dokážu strieľať z pušky, jazdiť na motorke, a podeliť sa s ostatnými o sladkosť. Dokonca aj s mamou, ktorá práve pózuje pred fotografmi.

Pink a jej rodina na nedávnej People´s Choice Awards, kde Pink získala cenu, ktorú udeľujú samotní fanúšikovia, a svedčí o skutočnej popularite v šoubiznise.

Foto: REUTERS

Pozrite si milé kratučké video, ktoré Pink zverejnila na svojom Instagrame. Je z oficiálneho fotografovania na galavečere People´s Choice Awards, kde Pink získala jednu z cien. Ide o hlasovanie, kde ľudia hlasujú za svoje šoubiznisové hviezdy a v USA sa považuje za ozajstný dôkaz popularity.


Výstredný účes a oblečenie patria k speváčke-rebelke už celé roky. Nečudo, že štýl vďačne preberajú aj jej deti, a nedávny Halloween bol na to skvelou príležitosťou.

„Mali sme na sebe naše vlastné šaty a v podstate sme boli oblečení ako my samotní. Myslím, že každý deň by mal byť takýto,“ napísala k tejto fotografii. Verejnosť v tento populárny americký sviatok pozdravili ako „punkoví, rockoví a pavúči ľudia“, čo je zrejmé z ďalšej spoločnej rodinnej fotografie. Mimochodom, dcéra Willow sa na nej na mamu neuveriteľne podobá.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >