Koncerty na JOJ-ke pokračujú, vo štvrtok vystúpi Hugo Sníček

pt, 3. júna 2020 o 04:10

Šnúra koncertov na webe TV JOJ pokračuje aj po uvoľnení karanténnych opatrení. Už zajtra popoludní sa môžu deti tešiť na vystúpenie Huga Sníčka a večer je pripravený koncert aj pre dospelých. To všetko za jeden lístok.

Vo štvrtok ponúka TV JOJ na svojom webe dva koncerty, pre deti i dospelých, na ktoré stačí jeden lístok.

Foto: TV JOJ

Hugo Sníček je postava detskej stanice Jojko, ktorá patrí do portfólia TV JOJ. Na koncerte vysielanom online vystúpia aj jeho hostia – kapela Maliny Jam, kúzelník Peter Šesták a jeden zatiaľ tajný, ktorý si s Hugom zarepuje.

Hugo totiž vydal prvý rapový album pre deti na Slovensku. Text a hudbu pripravili slovenskí raperi Zverina, Shomi a Elpe. CD obsahuje 10 piesní, naspieval ho Peter Luptak alias Hugo Sníček a už si ho možno zakúpiť na trhu.

Koncert sa začína vo štvrtok 4. júna o piatej popoludní na www.joj.sk. Nebude jediný, večer sa v koncerte pre dospelých predstavia tvorcovia textov a hudby na detskom CD – raper Shomi a jeho hostia.

To všetko za jeden rodinný lístok, ktorý stojí rovnako ako pri všetkých doterajších predstaveniach 4,99 eura. Kúpiť si ho možno priamo na webe televízie JOJ, ale aj v sieti Ticketportal a Inviton. Záujemcovia po zaplatení dostanú do mailu unikátny kód, ktorý umožní sledovanie koncertov.

Prajeme príjemnú zábavu!





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >