Deti speváčky Pink prvý raz na skalách. Šlo im to úžasne

pt, 13. júna 2021 o 04:10

Skúšajú všetko – motorky, streľbu z luku, zo vzduchovky, pádlovanie na doske a najnovšie aj lezenie po skalách. Deti speváčky Pink si užívajú detstvo pri rôznych aktivitách, čo by síce malo byť normálne, no žiaľ v súčasnosti sa to stáva skôr raritou.

Ich rodičia speváčka Pink a jej manžel Carey Hart sa o úspechy svojich detí radi delia na sociálnych sieťach. Takto sa pochválil hrdý otec prvým lezením na skalách. Malý Jameson má štyri a pol roka a takto bravúrne si poradil v tejto dlhej ceste. Veľmi dobre to išlo aj jeho staršej, už 10-ročnej sestre Willow. Pozrite si ich dobrodružstvo, ak kliknete na šípku na boku obrázku.

Willow nedávno oslávila 10 rokov a pri príležitosti jej narodenín si jej rodičia pospomínali vo fotografiách na to, čo všetko sa za ten čas naučila. Pozrite sa, ako jej to skvele ide aj za motorovým člnom! Úplne na konci, ak kliknete na šípku na boku obrázku, je dojímavá fotka, na ktorej je ako bábätko v otcovom náručí.

„Láska môjho života. Osoba, ktorá ma naučila bezprostrednej láske. Osoba, ktorá ma naučila byť otcom... Nemôžem sa dočkať, keď ťa uvidím, ako sa staneš silnou a nezávislou ženou. Ľúbim ťa,“ napísal jej.

Stručné, ale tiež silné slová venovala dcére aj slávna speváčka. „Moja drahá. Malý stromček. Ďakujem ti. Krásne narodeniny.“

Deti sú aj na javisku ako doma.

A takto veselo majú na párty. Súrodenci sa ukážkovo dopĺňajú. Willow spieva, Jameson tancuje...





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >