Dara Rolins prázdninuje v luxusnom hoteli aj pri mori: Máme s Laurou LETOvý režim

gb, 13. augusta 2020 o 05:00

Plnými dúškami si leto užíva Dara Rolins. Spolu s dcérou Laurou oddychovala v Taliansku, ale poriadny relax si vedia urobiť aj v Česku, kde žijú. „Máme letový režim," odkazuje speváčka svojím fanúšikom.

Speváčka má rada luxus a netají sa tým. Naposledy mama, dcéra a ešte aj ich pes zavítali do zámku Chateaux Herálec, ktorý bol prerobený na honosný hotel. Nachádza sa v českom regióne Vysočina a speváčka v ňom oslávila svoje meniny, ktoré mala v stredu 12. augusta. „Naše trio na výlete. A to, že práve tu, je dnes už taká tradícia. Ďakujem za všetky priania k mojim slovenským meninám," napísala speváčka fanúšikom.



V tomto luxusnom hoteli relaxuje Dara Rolins s dcérou.



Voda nesmie v lete chýbať. A niekedy netreba ani more, bazén postačí. Najmä keď sa k vodným radovánkam servíruje aj dobrá spoločnosť. Pochvaľuje si aj Dara Rolins, ktorá nasledujúcu fotografiu okomentovala stručne: „LETOvý režim. Koncentrácia šťastia. Je čas prázdnin."



Dara Rolins sa teší z každého dňa a zdá sa, že z tých letných ešte viac. „Keď začne deň, nikdy neviete, kam presne vás posunie... Čo začne, čo skončí, čo prežijete, precítite, na čo prídete a na čo ani dnes neprídete. Takzže cesta. Večná, nekonečná," zamyslela sa speváčka a pridala fotografiu práve zo svojich letných ciest.



Cesta niekedy Daru Rolins zavedie až k snopu sena. Len tak sa oprieť a relaxovať!



Dara Rolins a letná Praha. Aj v mieste, kde žijeme, možno stráviť perfektné leto.



More nesmie v prázdninových plánoch Dary Rolins chýbať. Tento rok si ho užila v talianskom letovisko Sirmione, ktoré sa nachádza v regióne Brescia. Súdiac podľa uvoľnených tvár si speváčka s dcérou pobyt dokonale užili.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >