Chcete peniaze na detské športovisko či ihrisko? Prihláste sa o dotáciu, hrá sa o päť miliónov eur

gb, 18. januára 2019 o 06:01

Do 15. marca je možné požiadať o dotáciu na športoviská hlavne pre deti a mládež.

Požiadajte o peniaze na detské športovisko.

Foto: Shutterstock.com

Objem finančných prostriedkov pre program Podpora rozvoja športu na rok 2019 je päť miliónov eur, pričom na výstavbu multifunkčných ihrísk je stanovená suma 1,9 milióna eur, detských ihrísk 1,3 milióna eur, údržbu športovísk 1,1 milióna eur a nákup športovej výbavy 630-tisíc eur. To všetko zamerané hlavne na deti a mládež. Najviac peňazí plánujú rozdeliť do Prešovského, Košického a Banskobystrického kraja.

Jednotlivé žiadosti vyhodnocujú komisie. Každú žiadosť posudzujú anonymne formou bodového hodnotenia podľa presne stanovených kritérií. O odporučení či neodporučení projektu sa rozhoduje hlasovaním.

„Každá žiadosť musí byť zaregistrovaná v elektronickom dotačnom systéme. Žiadateľ po zaregistrovaní sa do elektronického dotačného systému podáva žiadosť o poskytnutie dotácie spolu so všetkými povinnými prílohami buď písomne, podpísanú vlastnoručným podpisom a vygenerovanú po zaregistrovaní sa do elektronického dotačného systému, alebo prostredníctvom ústredného portálu verejnej správy (www.slovensko.sk), podpísanú zaručeným elektronickým podpisom,“ informuje Úrad vlády SR.

Viac informácií nájdete na www.sport.vlada.gov.sk/podpora-rozvoja-sportu-2019.









Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >