Ako dnes vyzerajú hrdinovia seriálu Beverly Hills, aké majú deti? Pozrite si aj upútavku k novým dielom

Gabriela Bachárová, 24. mája 2019 o 06:01

Po 29 deviatich rokoch od uvedenia prvého dielu slávneho seriálu pre mladých Beverly Hills 90210 prichádza jeho pokračovanie. Ako teraz vyzerajú hlavní hrdinovia, ako sa zmenili, aké majú rodiny?

Zľava Tori Spelling, Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, Jennie Garth a Brian Austin Green.

Foto: SITA/AP

Partia tínedžerov z bohatých rodín, ktorá v seriáli zažívala stredoškolské radosti a starosti aj prvé lásky, je už dávno v strednom veku, Gabrielle Carteris, ktorá si zahrala vzornú študentku Andreu, sa dokonca blíži k šesťdesiatke. Všetci zostali aj po skončení seriálu v hereckej profesii, ale už sa nepresadili v celosvetovom meradle, skôr len tom americkom. Viacerí majú za sebou rozvody, niektorí sú viacnásobní rodičia. Bohužiaľ len pred nedávnom zomrela jedna z hlavných hviezd, Luke Perry, ktorý hral Dylana McKaya. Všetci ostatní sa objavia v pokračovaní seriálu, ktorý uvedie televízna stanica Fox, prvý diel je naplánovaný na siedmeho augusta tohto roku.

Luke Perry už nie je medzi živými

Luke Perry, predstaviteľ tajomného a nezávislého Dylana McKaya zomrel v marci tohto roku v nemocnici na mŕtvicu. Dožil sa len 52 rokov. Zdravotné problémy mal už v minulosti, z čreva mu odstraňovali predrakovinové polypy. Z Beverly Hills odišiel v roku 1995, hral v niekoľkých nezávislých filmoch, od roku 2017 účinkoval v seriáli Riverdale, daboval napríklad v seriáloch Simpsonovci alebo Griffinovci. S bývalou manželkou, modelkou Minnie Sharp mal dcéru Sophie (18) a syna Jacka (21), pred smrťou žil s priateľkou, terapeutkou Wendy Madison Bauer.

S dcérou Sophie.




Syn Luka Perryho Jack pôsobí ako wrestler.




Luke Perry v seriáli Beverly Hills.





Pozrite si videoupútavku k novým dielom Beverly Hills




Shannen Doherty bojovala s rakovinou

Predstaviteľka Brendy Walsh Shannen Doherty (48) musela v živote viackrát prekonávať onkologické ochorenie, liečila sa s rakovinou prsníka, ktorej agresívna forma sa u nej objavila po štyridsiatke. Vyzeralo to s ňou už nedobre, fanúšikovia sa obávali najhoršieho. Momentálne sa však zdá, že chorobu porazila. Nedarilo sa jej ani v osobnom živote, je rozvedená a hoci chcela mať deti, kvôli chorobe sa jej to nepodarilo.

S Lukom Perrym.




Predstaviteľka Brendy Walsh Shannen Doherty.




S Lukom Perrym v seriáli.




Jennie Garth nemá šťastie v láske

Herečka Jennie Garth (47) stvárnila v seriáli krásnu Kelly Taylor a aj naďalej pôsobí ako herečka. Prvé manželstvo jej nevyšlo, z toho druhého, ktoré uzavrela s hercom Petrom Facinellim, sa narodili tri dcéry: Luca Bella (21), Lola Ray (16) a Fiona Eva (12). Dvojica sa napokon rozišla. Herečke nevyšlo ani tretie manželstvo.

Jennie Garth v dobách seriálu a teraz.




Herečka v súčasnosti.

Jennie Garth.

Foto: Facebook Jennie Garth


Jennie Garth s najmladšou dcérou spolu s Tori Spelling a jej dcérou na kuchárskej súťaži.




Jason Priestley je vzorný manžel a otec

V seriáli hral Jason Priestley (49) spravodlivého a vzorného tínedžera Brandona Walsha a taký je aj v skutočnosti. Herec, režisér aj automobilový pretekár si pred 14 rokmi vzal za ženu maskérku Naomi Lowde, s ktorou má dceru Avu Veronicu (11) a syna Dashiella Orsona (9).

S dcérou.




Manželka Jasona Priestleyho.




Celá rodina spolu.




Celá partia z Beverly Hills, Jason Priestley druhý vľavo.




Tori Spelling sa našla v materstve

Mamičkou piatich detí je Tori Spelling, ktorá si v Beverly Hills zahrala milú Donnu Martin. S manželom, hercom Mattom McDermotom, s ktorým sú svoji od roku 2006, sa jej postupne narodili Liam Aaron (12), Stella Doreen (10), Hattie Margaret (10), Fin Davey (6) a Baeu Dean (2). Bulvár pravidelne prináša správy o tom, že manželstvo sa kvôli mužovým neverám každú chvíľu rozpadne, ale zatiaľ sú stále spolu. Stori Spelling je vydatá druhýkrát.





Tori Spelling sa často vyčíta, že deti vykrmuje, ale ona v tom problém nevidí.




Tori Spelling ako seriálová Donna Martin.




Brian Austin Green má štyri deti

Brian Austin Green (45) sa v seriáli zhostil role veselého Davida Silvera, neskôr sa presadil aj ako hudobník. Od roku 2010 je ženatý s americkou herečkou a modelkou Megan Fox, s ktorou má tri deti, sú to chlapci Bodhi Ransom (5) a Noah Shannon (6) a dievča Journey River (2). S herečkou Vanessou Mercil má už sedemnásťročného Kassiusa Lijaha.

Brian Austin Green.




Mladší a starší syn slávneho páru.




So svojou partnerkou, americkou herečkou a modelkou Megan Fox.




Ian Ziering sa tiež rozviedol

Tento dnes už 55-ročný herec stvárnil sebavedomého Steva Sandersa. Je druhýkrát ženatý, s druhou manželkou Erin Kristine Ludwig vychováva dcéry Miu Loren (8) a Pennu Mae (6).

Video s dcérami Iana Zieringa.
















Gabrielle Carteris má manažérsku kariéru

Gabrielle Carteris, ktorá si v seriáli zahrala múdru a rozvážnu Andreu, oslávi o dva roky šesťdesiat rokov, bola teda suverénne najstaršou herečkou v mládežníckej ságe. Dosiahla veľký úspech v kariére, je prezidentkou Americkej federácie televíznych umelcov. Od roku 1992 je vydatá a so svojím manželom, burzovým maklérom Charlesom Isaacsom má dve dcéry – Kelsey Rose (25) a Mollie Elizabeth (20).









Rodina Gabrielle Carteris.



Hrdinovia Beverly Hills dnes.










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >