Ahojmama.sk oslavuje jeden rok! Čo nám prajú osobnosti

pt, gb, 15. októbra 2019 o 05:41

Presne pred rokom sme s veľkým očakávaním a nadšením spustili náš rodičovský web www.ahojmama.sk. Chceli sme vám prinášať články, ktoré pomôžu zvládnuť neľahkú výchovu dieťaťa, lepšie sa o potomka postarať a tiež zlepšiť váš život, aby bol radostnejší a spokojnejší. Veríme, že sa nám to podarilo.

Fotografka a speváčka Misha zaželala nášmu webu všetko najlepšie.

Foto: Mishina dcéra Mia

Náš web si našiel cestu aj medzi osobnosti, ktoré majú čo povedať nielen rodičom. Čo nášmu portálu prajú k prvému výročiu a do budúcna, opýtali sme sa ich. Tu sú ich odpovede.

Našla som u vás veľa užitočného
Milý portál ahojmama.sk. Už rok nás informuješ, inšpiruješ, posmeľuješ a tešíš. Želám Ti ešte veľa veľa rokov, aby sa aj tie budúce mamičky dozvedeli, čo sa dozvedieť môžu, aby ich deti aj ony mali krajší a ľahší život. Ja som tu našla veľa užitočného a verím, že ešte nájdem. Všetko najlepšie.
(Misha, fotografka a speváčka, mama sedemročných dvojičiek)

Ste výborný zdroj informácií
Ahojmama.sk je výborný zdroj informácií pre budúcich alebo aktuálnych rodičov. Zvlášť oceňujem, že sa vyhýbajú neovereným informáciám a všímajú si nové vedecké poznatky.
(prof. Jozef Hašto, psychiater a psychoterapeut, vysokoškolský učiteľ)

Posielam vám tortu na diaľku
Dieťaťu, ktoré má jeden rok, prajem veľa zdravia, veľa dobrých námetov, veľa dobrých spolupracovníkov a veľa čitateľov, u ktorých články padnú na úrodnú pôdu. Sú často veľmi poučné a zaujímavé. Redakcii posielam na diaľku veľkú tortu s jednou sviečkou.
(Oto Rozložník, autor turistických máp Vysokých Tatier a Slovenského raja)

Prajeme veľa inšpirácie
Gratulujem k výročiu! Za MAMILU vám prajem k prvému roku veľa inšpirácie pri príprave užitočných článkov o výchove, dojčení či zdraví detí, aby bolo stále jednoduchšie pre rodičov vyznať sa v spleti rozporuplných informácií.
(MUDr. Lucia Kantorová, predsedníčka OZ Mamila)

Robte, čo vás baví
Želám vám čo najviac čitateľov, ktorí chcú zdravo, ohľaduplne a spokojne žiť a vychovávať tak aj svoje deti. Nech sú vaše stránky plné inšpiratívnych príbehov a informácií, ktoré im k tomu pomôžu. A ešte aby ste v redakcii mali stále dosť energie, nápadov a robili to, čo vás baví.
(Radoslav Plánička, programový manažér Komenského inštitútu)

Deťom aj vám želám veľa trpezlivosti i odhodlania
Web ahojmama.sk oslavuje svoje prvé narodeniny. Detičkám v tomto veku prajeme veľa radosti z každého nového krôčiku, veľa trpezlivosti a odhodlania skúšať nové veci, ktoré ponúka život a hlavne každodenný úsmev na tvári. To isté teda prajem aj redakcii ahojmama.sk. Nech vás aj naďalej baví to, čo robíte a nech sa to aj naďalej odráža na vašej práci!
(Ľubomíra Honíšková, autorka osobných kníh Príbehovo)

Čo najviac nerozbitných detí
Portalu ahojmama.sk želám, aby sa mu darilo napĺňať svoje poslanie: pomáhať rodičom pri náročnej ceste výchovy. Veľmi by som stránke želala, aby aj vďaka nej na Slovensku pribudlo čo najviac nerozbitných detí.
(Slávka Kubíková, autorka kníh o výchove Klub nerozbitných detí a Krotitelia displejov)

Tešíme sa, že sme mohli prispieť
Portálu Ahojmama želám k úspešnému prvému roku veľa inšpiratívnych nápadov pre redaktorov, dobrú spoluprácu s prispievateľmi a rozširujúcu sa čitateľskú základňu. Iniciatívu vedúcu k založeniu portálu pre rodičov a deti hodnotíme veľmi pozitívne a tešíme sa, že sme mohli prispieť niekoľkými článkami ku kvalitnému obsahu, ktorý ponúka svojim čitateľom.
( Juraj Lizák, riaditeľ Ústredia Slovenského skautingu)

Želám vám stále viac spokojných čitateľov
Prajem všetkým tvorcom webu www.ahojmama.sk všetko najlepšie. Vaše stránky sú dobre organizované, skvelo vymyslené. Ste skvelý tím. Prajem vám veľa tvorivej inšpirácie do ďalších rokov a tiež skvelých spolupracovníkov a zvyšujúci sa záujem spokojných čitateľov.
(Jan Lacko, otec na vozíku, ktorý sám vychoval dve deti, náš web priniesol jeho príbeh)





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >