Aha, aký je už veľký! Syn Jasminy a Rytmusa rastie ako z vody

gb, 19. novembra 2019 o 05:40

Prvorodený syn moderátorky Jasminy Alagič a rapera Patrika Rytmusa Vrbovského oslávi na konci novembra štyri mesiace a ako môžete vidieť na fotografiách, rastie ako z vody.

Štastní rodičia, Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský.

Foto: Lukáš Kimlička

Jasmina Alagič je šťastnou mamičkou, ktorá sa naplno venuje synčekovi, ale zároveň si nenechá ujsť ani iné radosti života. Dokazuje to aj fotografia z víkendovej návštevy reštaurácie. Chvíle relaxu a pohody si moderátorka užíva so synčekom Sanelom v náručí. Snímok doplnila slovami: „My love (a párková polievka). Prajeme vám krásnu sobotu."



„Ja viem, že si poviete, že je ešte skoro, ale pre nás nieeee! Milujem Vianoce!! Vianočné trhy, sladkosti, rozprávky... Všetko! Dnes prvý krát v živote s našimi malými skratkami a poviem vám, že mi chce plakať radosťou," napísala Jasmina k fotografii, na ktorej je so Sanelom na vianočnom trhu Christkindlmarkt v rakúskom Türkenschanzparku. Tešíte sa už aj vy na Vianoce?



Niečo pre milovníkov a milovníčky módy. Jasmina Alagič si opäť zmenila účes. Z dlých sú opäť kratšie vlasy. Ako sa vám páčia?






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >