Hlavne bez paniky! Čo robiť, keď dostanem okno, čo keď nestíham? Užitočný ťahák pre všetkých študentov pred skúškamiHlavne bez paniky! Čo robiť, keď dostanem okno, čo keď nestíham? Užitočný ťahák pre všetkých študentov pred skúškami

Obdobie skúšok je tu – maturitných, prijímacích, alebo i tých všedných koncoročných. Každý ich zvláda po svojom, každý má tie svoje obavy, dokonca stresy. Ako zostať v pohode a čo robiť, ak sa testy zdajú ťažšie než sme očakávali? Ponúkame užitočný praktický manuál pre študentov.


Nežný dotyk, silný výsledok. TOTO je pre predčasne narodené deti životne dôležitéNežný dotyk, silný výsledok. TOTO je pre predčasne narodené deti životne dôležité

15. máj je Svetový deň klokankovania, čiže kontaktu koža na kožu medzi matkou a jej bábätkom. Hoci by táto metóda mala byť samozrejmosťou pri každom, i predčasnom pôrode, stále je u nás skôr vymoženosťou. A hoci predčasne narodené bábätká potrebujú klokankovanie ešte viac než tie narodené v termíne, prax vyzerá často inak.

Misha ukázala svoje dvojičky. Sú už veľké slečny a celé po mame!Misha ukázala svoje dvojičky. Sú už veľké slečny a celé po mame!

Jej dcéry budú mať už čoskoro 12 rokov a ona sa netají, že jej život zmenili od základov. „Som a už navždy budem v mnohom úplne iný človek, ako som bola predtým. Ďakujem za to, že som sa mohla stať tým iným človekom,“ vyznala sa speváčka a fotografka Misha na sociálnej sieti, kde sa podelila aj o sériu fotografií svojich dvojičiek.

Videopredpoveď: Po peknom dni sa počasie začne kaziť. Kde?Videopredpoveď: Po peknom dni sa počasie začne kaziť. Kde?

Ukážkový začiatok týždňa sa postupne pokazí, v druhej polovici rátajte aj s prehánkami.




Ďalšie naše weby